Nu uită și de baie: multe persoane nu acordă atenția cuvenită băilor, așa că vrem să îți venim în ajutor și să îți prezentăm câteva produse diferite, mai exact patru lavoare de la GQS, atât moderne cât și retro. Astfel, îți va fi mai ușor să îți dai seama ce stil ai preferă pentru baie!
 
Din categoria lavoarelor retro, îți prezentăm două modele superbe, ce se vor potrivi cu succes în orice baie.

Primul este Roca Carmen Lavoar 65x48 cm, fabricat din ceramică albă. Acest lavoar este prevăzut cu preaplin, are un orificiu central pentru baterie și se poate monta cu succes atât pe perete, dar și pe un picior de lavoar.

În ceea ce privește dimensiunile, este un lavoar generos (650x480x225 mm) ce îți va permite să îl folosești după bunul plac (chiar poți plasa câteva produse de îngrijire pe marginea din spate a acestuia). 

 

 

Dacă vrei un obiect sanitar cu adevărat elegant, îți recomandăm Hatria Dolcevita Lavoar 75x55 cm. După cum poți observă și din imagine, este un lavoar deosebit, interesant, pe care îl poți monta pe un picior de lavoar sau direct pe perete (în funcție de preferințele tale).

Este fabricat din ceramică glazurată albă, ce se remarcă nu doar prin aspect, dar și prin proprietățile sale antibacteriene. Prezintă un orificiu pentru baterie (și alte două pre-perforate), preaplin și se livrează cu un set de fixare inclus. 

 

În cazul în care preferi băile moderne, în cele ce urmează vom aduce în atenția ta două lavoare ce se vor potrivi perfect cerințelor și exigențelor tale.

Lavoarele rotunde, care se montează pe blat, sunt unele dintre cele mai populare astăzi. Așa că îți recomandăm Ideal Standard Stradă Lavoar fără preaplin, 41x34 cm, fabricat din ceramică albă de foarte bună calitate. Acest lavoar este livrat și cu un șablon pentru tăierea corectă a blatului, așa că nu trebuie să îți faci griji în această privința.

După cum poți observă și din imagine, este un lavoar modern, dar cu anumite accente elegante datorate formei lui. Se potrivește perfect unei băi în care se dorește că lavoarul să ocupe cât mai puțin spațiu, dar totuși să fie ușor de folosit.

Ultimul produs pe care ți-l prezentăm în această serie este Ideal Standard Stradă Lavoar 50x42 cm și putem spune că este un lavoar versatil, deoarece se poate monta în siguranță pe mobilier, pe blat sau direct pe perete.
 
Așa că dacă te răzgândesti subit în privința montării lui, nu va trebui să îți faci griji în legătură cu returnarea, deoarece se va potrivi perfect indiferent de modul de amplasare.
 

 

În încheiere, sperăm că ți-am fost de folos cu aceste recomandări și am vrea să ne spui ce ai alege pentru baia ta: un lavoar retro sau unul modern?