Ce conține un set de mobilă dormitor?

Designerii Vento au combinat cu pricepere dormitoare, dulapuri, comode și noptiere în seturile de dormitoare. Dormitoarele sunt, desigur, cea mai importantă parte a mobilierului în ansamblu. Adevărul este că o persoană își petrece o treime din viață dormind. De calmul și completitudinea acestui somn, depinde calitatea mobilierului pe termen lung. Pentru a avea cele mai bune condiții de somn posibile, este necesar ca dormitorul sau patul să fie puternic și stabil, să ofere sprijinul necesar corpului și în același timp să aducă o senzație de confort și relaxare. Cu mobila dormitor Vento vei avea nu numai vise dulci, ci și o calitate a vieții mai bună, iar în viața de zi cu zi vei fi mai productiv.

Mobilă dormitor - Dulapuri

Dulapurile sunt obligatorii în seturile standard de dormitor, deoarece prezența lor în această camera pentru dormit este esențială. Pături, haine, perne și diverse alte accesorii sunt depozitate în dulapuri. Ai ocazia să alegi dintre dulapuri cu un număr diferit de uși (cu o singură ușă, cu două uși, cu trei uși etc.), în diverse culori și nuanțe, precum și cu multe opțiuni suplimentare (uși glisante, oglinzi etc.). Pariind pe magazinul mobilavento.ro, vei primi seturi de dormitoare cu dulapuri funcționale și plăcute din punct de vedere estetic, care pe lângă dormitor ar face o treabă excelentă chiar și pe hol.

Mobilă dormitor - Comode

Un alt tip de accesorii, care face parte din seturile standard de mobilă dormitor, care servesc la depozitarea lucrurilor și accesoriilor, sunt comodele. Pe lângă rolul lor principal, ele pot fi folosite și ca o masă de toaletă practică sau ca un frumos accent interior. Comodele pe care le vei primi în seturile de dormitor achiziționate de la Vento sunt puternice, de înaltă calitate și foarte durabile în timp.

Mobilă dormitor - Noptiere

Noptierele sunt un alt atribut obligatoriu al fiecărui dormitor și, din acest motiv, sunt incluse în toate seturile de dormitoare de la mobilavento.ro. Pe lângă completarea interiorului, pe acestea pot fi așezate obiecte care îți sunt la îndemână ori de câte ori te odihnești și te relaxezi. Cele mai necesare astfel de articole sunt un pahar cu apă, un telefon, o carte, ochelarii. Mobilavento.ro îți va oferi noptiere practice în seturile de dormitoare prezentate, și care ar deveni asistenți indispensabili, sporind semnificativ confortul personal și utilitatea, atunci când în mod normal te odihnești. Prețul nu include și salteaua, însă, o saltea care este pe deplin compatibilă cu dormitorul respectiv, va garanta confortul maxim și garantat pe timp de noapte.