Astăzi, marii producători ai industriei soluțiilor alternative de încălzire și decor, au reușit să dezvolte o serie de dispozitive care permit să reproducă extrem de fidel, atmosfera magică generată de șemineul tradițional pe lemne chiar și în confortul unui apartament la bloc, cu consum redus și atenție la mediul înconjurător.

Și de această dată, am apelat la echipa PEFOC, meșteri experimentați în România, cu peste două decenii de expertiză în industria dispozitivelor premium de încălzire și decor. Aceștia ne propun un model special de semineu tagu - un dispozitiv accesibil și ideal pentru casele și locuințele de dimensiuni medii sau mici, unde vei avea ocazia să-ți petreci clipe memorabile în intimitatea familiei sau persoanei iubite, învăluiți de ambianța focului generat virtual.

Cu ajutorul acestui model de șemineu electric, vă veți putea creea un spațiu confortabil în care să vă petreceți timpul cu cei apropiați și unde, să vă bucurați de atmosfera unui foc virtual pe tot parcursul anului, cu sau fără funcția de căldură. Personalizați-vă camera după bunul plac, cu posibilitatea de a plasa în siguranță, televizorul sau tablourile preferate la câțiva centimetri de șemineu. De la modern, la clasic, montat pe perete sau de tip portal, alege un model TAGU electric, care se potrivește perfect în decorul căminului tău, indiferent dacă locuiești la casă sau într-un apartament cochet la bloc!

Alegerea unui șemineu electric este o soluție convenabilă în primul rând, datorită faptului că, nu necesită instalarea unui coș de fum sau al unui sistem de ventilație, modelele electrice fiind soluții perfecte de încălzire și decor pentru cei care locuiesc într-un apartament la bloc, devenind o alternativă necostisitoare la frumoasele seminee tradiționale pe lemne sau gaz.

Nu au nevoie de niciun tip de structură de ventilație permanentă precum un coș de fum și pot fi așezate în fața unui perete sau mutate în alte încăperi ale locuinței. Șemineul electric poate fi instalat în orice cameră a casei fără nicio intervenție asupra construcției clădirii. După conectarea la sursa de alimentare, șemineul va funcționa instant, permițându-vă automatizarea contactului la pornire, oprire și setarea temperaturii în funcție de nevoi și preferințe.

Dispozitivele electrice TAGU se asamblează intuitiv în 30 de minute, iar ramele din lemn sunt finisate cu furniruri premium. Acestea se bucură de un design european deosebit, redat de finisajele cu furnir de înaltă calitate și culori care se potrivesc cu stilul și decorul tău. Pe lângă o funcționalitate bună din punct de vedere tehnic, producătorul a ales să nu neglijeze nici partea de design, astfel că, șemineele electrice TAGU cu focar, chiar arată bine!

Aceste piese de înaltă tehnologie, oferă camerei o strălucire primitoare, cu flăcări LED cu aspect natural, care funcționează cu sau fără căldură pentru utilizare în toate anotimpurile. Șemineele electrice marca TAGU sunt fix ce aveți nevoie, oricare ar fi stilul vostru de viață și indiferent de designul casei sau al apartamentului.

Așadar, dacă locuiești la bloc sau într-o zonă rezidențială cu restricții, dar cu toate acestea visezi cu ochii larg deschiși la seri petrecute alături de familie în atmosfera magică redată de un șemineu tradițional pe lemne, atunci șemineele electrice reprezintă alternativă perfectă. În plus, pe lângă dispozitivele pe curent sau bioethanol, PEFOC.ro îți pune la dispoziție din stoc propriu, o gamă variată de șeminee tradiționale, atât pe gaz, cât și pe lemne sau peleți, alături de servicii impecabile de montaj, garanția calității și livrare gratuită la domiciliu, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, telefonic sau online.