Atunci când îți dorești să demarezi o afacere cu finanțare europeană ai nevoie de o companie de consultanță fonduri europene care să îți ofere sprijinul necesar pentru ca demersul tău să aibă succesul scontat.

Fără ajutor de specialitate, accesul la fondurile europene poate fi îngreunat, prin urmare firmele de consultanță au rolul de a asigura solicitantului șanse reale ca proiectul său să fie acceptat.

În acest context, REI FINANCE ADVISORS și REI INTERNATIONAL sunt alegerea ideală pentru a putea transforma o simplă idee într-o afacere prosperă. De-a lungul timpului, Grupul de firme de consultanță REI s-a specializat în elaborarea, implementarea și monitorizarea proiectelor de investiții atât pe fonduri europene nerambursabile, cât și pe scheme de ajutor de stat, ceea ce înseamnă că vei avea parte de cea mai experimentată și profesionistă echipă de pe piață.

Și fiindcă știm că îți dorești întotodeauna să faci alegeri inteligente, bazate pe argumente, în cele ce urmează îți oferim și câteva motive pentru a alege grupul de firme de consultanță REI.

Așa cum aminteam tangențial și mai sus, atunci când alegi o firmă de consultanță trebuie să te asiguri că aceasta are o experiență relevantă în domeniu. O experiență îndelungată este echivalentă, de regulă, cu existența unui set de principii puternice - precum profesionalism și performanță.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, REI Grup a mizat întotdeauna atât pe performanță, cât și pe profesionalism. În plus, experiența îndelungată le permite specialiștilor REI să cunoască în amănunt mecanismele fondurilor europene și să identifice oportunități de obținere de finanțări atât din surse externe, cât și interne.

Dincolo de argumentul experienței, este important de menționat și faptul că specialiștii REI participă periodic la cursuri și la conferințe internaționale, care le permit să își actualizeze cunoștințele constant și să se adapteze foarte ușor cerințelor pieței.

Reputație impecabilă, garantată de sute de beneficiari și de o rată de succes de 99%

Reputația unei companii reprezintă cel mai bun garant al serviciilor pe care le oferă. Acest lucru este valabil, firește, în orice domeniu și cu precădere în consultanță.

Mizând pe valori precum integritate, respect și profesionalism, REI Grup contează pe recomandări din partea a peste 250 de clienți mulțumiți, care au beneficiat de proiecte finanțate, și pe o rată de succes de 99%.

Pe site-ul Grupului găsești o listă foarte lungă de astfel de testimoniale în care clienții au expus pe larg motivele pentru care recomandă serviciile REI.

Servicii de consultanță transparente și corecte

Încă de la prima discuție cu REI Grup vei fi informat(ă) într-un mod foarte transparent cu privire la pașii care vor fi parcurși, cu privire la eventualele riscuri care pot apărea, precum și cu privire la proiectul în sine. De exemplu, pentru a câștiga timp prețios, consultantul REI îți va spune încă de la început că Grupul se axează exclusiv pe anumite tipuri de proiecte, mai precis pe cele care își doresc să atragă sume semnificative, adică pe proiecte de cel puțin un milion de euro.

Toate aceste elemente care țin de transparență derivă tocmai din experiența îndelungată pe piață, care a demonstrat că atunci când clienții sunt tratați cu respect și informați corect, aceștia știu la ce să se aștepte în fiecare etapă de implementare a proiectului și au siguranța că ideea lor de afaceri este în mâini bune.

Asistență tehnică atât pe durata implementării proiectului, cât și după

Pe lângă consultanța propriu-zisă, REI FINANCE ADVISORS și REI INTERNATIONAL asigură și asistență pentru depunerea documentației, în timp util și în condițiile cerute de finanțator, menținerea legăturii cu Autoritatea Contractantă până în momentul în care proiectul este finalizat, precum și asistență tehnică după implementarea și finalizarea proiectului.

Cu alte cuvinte, vei beneficia de un pachet complet, care asigură nu doar șanse mai mari ca proiectul de finanțare să fie aprobat, ci și accesul la un proces simplu și rapid.

De asemenea, este important de menționat că în cazul în care vei solicita cofinanțare prin credit bancar, Grupul REI poate asigura inclusiv mijlocirea obținerii creditelor în condiții foarte avantajoase, datorită colaborării de lungă durată cu foarte multe companii bancare și nebancare.

În concluzie: nu mai amâna, încearcă să faci chiar astăzi primul pas spre propria afacere și află dacă ideea ta se califică pentru a beneficia de finanțare europeană! Succes!