Dacă ți-ai cumpărat recent un telefon mobil smart, la Brandgsm.ro ai cele mai noi accesorii pentru telefon ca să te poți bucura de o experiență inedită. Consultă lista următoare cu produse compatibile device-ului tău.


Protejează-ți telefonul de zgârieturi

Husele și foliile de protecție pentru display și camera principală sunt esențiale atunci când achiziționezi un telefon nou. La început vei avea tendința să îl folosești cu mai multă grijă, însă există numeroase cauze ce pot provoca device-ului zgârieturi sau șocuri puternice.


Dacă vei investi într-o husă și o folie de calitate, atunci șansele ca telefonul să se lovească sau spargă sunt reduse semnificativ. Totodată, există o plajă extinsă de tipuri și modele de huse din care poți alege, unele dintre acestea având și spațiu de depozitare pentru bancnote și carduri.


Investește într-o baterie externă

Chiar dacă tocmai ai achiziționat un telefon nou cu o baterie puternică și longevivă, un powerbank nu este niciodată în plus. Vei dori să explorezi toate funcțiile și aplicațiile pe care le are produsul, astfel există posibilitatea de a uita să verifici consumul bateriei.


În plus, în cazul în care plănuiești o excursie la munte sau pe un drum lung, vei dori să capturezi cele mai bune momente, sau chiar să asculți melodiile favorite. Cu ajutorul unei baterii externe, știi sigur că telefonul  va rezista pe întreaga expediție.


Crește spațiul de stocare al datelor

Majoritatea telefoanelor smart, cu ultimile tehnologii, au un spațiu de stocare generos. Există mobile ce nu acceptă inserarea unui card de memorie extern, însă dacă dispozitivul tău permite, se recomandă folosirea unui astfel de accesoriu.


Cardul de memorie îți va oferi surplusul de spațiu pentru a stoca poze, videoclipuri, documente și melodii. În plus, acesta poate fi un accesoriu de transfer rapid, mutând cardul plin cu informații în slotul special de la calculator sau laptop ca să salvezi fișierele. 


Întotdeauna încearcă să salvezi datele tale media și pe o sursă alternativă, precum un hard extern sau printr-un back-up al informațiilor puse într-un cloud virtual.


Bucură-te oriunde de piesele tale preferate

Achiziționarea unei perechi de căști este foarte importantă pentru ca tu să te bucuri de plimbări relaxante alături de melodiile favorite. Căștile sunt versatile, majoritatea putând fi folosite atât la telefonul, cât și la laptop sau calculator.


În ultimul timp, au apărut modele de mobile ce nu mai au mufă de intrare audio de Jack 3.5 mm. Acest lucru cu siguranță nu prezintă un impediment deoarece poți investi într-o pereche de căști cu conectare Bluetooth. Dacă preferi totuși căștile cu fir, există adaptoare pentru orice slot de intrare.


Încărcătoare și cabluri

Majoritatea telefoanelor au în cutia primită încărcătorul original, o pereche de căști și o husă în stil carcasă. Acestea sunt excelente pentru început, însă dacă dorești să te conectezi la diferite dispozitive, vei avea nevoie de mai multe tipuri de cabluri.


  • Încărcător suplimentar. Un încărcător suplimentar este potrivit atunci când ai un prieten în vizită, când ți se strică cel vechi sau când vrei să ai cablu de alimentare la îndemână indiferent dacă ești acasă sau în spațiul public.


  • Cablurile-adaptor. Acestea permit conectarea device-ului la alte dispozitive digitale, audio sau video, precum spliter audio, adaptor Jack 3,5 mm, USB Type-C sau Type-A, cât și alte cabluri universale.


Monitorizează-ți activitatea fizică 

Brățara fitness este un accesoriu dedicat persoanelor care fac sport frecvent, cât și celor ce doresc să cunoască numărul de pași făcuți zilnic, perioadele de activitate fizică, monitorizarea ritmului cardiac sau calitatea somnului.

 

Telefonul are nevoie de accesorii de protecție și de produse ce amplifică noile tehnologii pe care le oferă device-ul. Încearcă să păstrezi telefonul și lentilele curate și ferite de șocuri fizice. Bucură-te de cele mai bune momente cu prietenii și familia alături de noul tău smartphone!