Pantalonii scurți, tocmai datorită reputației de piesă casual, pot ruina o ținută dacă nu sunt aleși cu atenție, nu au măsura potrivită sau sunt realizați dintr-un material nepotrivit. Însă purtați țînând cont de câteva reguli, cu siguranță pantalonii scurți pot completa cu succes look-ul de vară al unui bărbat asumat și pot atinge perfecțiunea.

Pantalonii scurți nu sunt o piesă vestimentară ușor de purtat. Indiferent că îți place să porți doar pantaloni scurți sau preferi o pereche de blugi, mărimea este importantă. Nu toți bărbații au proporții similare, iar modul în care ceva se așează pe altcineva s-ar putea să nu-ți pună ție bine în valoare corpul. Caută ca pantalonii scurți să ofere un echilibru întregului look și nu alege niciodată modele din materiale de proastă calitate.

Câteva ținute casual autentice cu pantaloni scurți pe care fiecare bărbat le poate purta vara aceasta.

Tricoul basic și pantalonii scurți, pentru un look minimalist

Atunci când vrei să ai un look casual relaxat, pantalonii scurți sunt soluția salvatoare. Nu-ți rămâne decât să asortezi perechea preferată de pantaloni scurți dintr-un material de bună calitate cu un tricou simplu sau ușor cambrat. Asortează o pereche de espadrile la aceste piese vestimentare și vei avea o apariție fresh, tinerească și relaxată în același timp, fără să te complici sau să stai prea mult pe gânduri înainte să ieși din casă.

Pantalonii scurți de trening, revelația sezonului cald

Pantalonii scurți de trening sunt în trend și vara aceasta îi vei vedea peste tot. Așadar, de ce să nu îi ai și în garderobă. Simplu și ușor de purtat și mai simplu de asortat, pantalonii scurți de trening sunt o opțiune perfectă pentru timpul liber, pentru vacanță sau pentru ieșirile în aer liber. ÎI poți purta cu tricouri în culori electrizante sau cu imprimeuri mari, iar la aceaste ținute nu îți rămâne decât să asortezi și o pereche de teniși ușori, ideali pentru zilele cu temperaturi ridicate. Variantele de pantaloni scurți de trening sunt multe, așadar vei avea de unde alege. Poți găsi pantaloni scurți army, cu imprimeuri diverse, pantaloni scurți colorați sau simpli, toate modele sunt disponibile în magazin Bolf.

Pantalonii scurți de denim, versatilitate și stil

Pantalonii scurți de denim sunt una dintre cele mai căutate versiuni pentru sezonul cald. Ideali pentru un look casual, pantalonii scurți sunt preferați de mulți bărbați tocmai pentru că pot fi purtați în multe moduri. Poți opta să asortezi la pantalonii scurți de denim orice model de tricou, poți să asortezi o cămașă cu imprimeu deosebit sau poți purta o cămașă sau o tunică de în, piese ideale pentru zilele cu temperaturi ridicate, când totuși vrei să îți păstrezi un aer smart casual. Bărbații cărora le place să experimenteze la capitolul modă, pot adăuga la o astfel de ținută un sacou din materiale naturale, în zilele când afară este mai răcoare.