Violeta Luca este CEO al companiei Flanco, cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Fiind unul dintre cei mai apreciati executivi din industria de electro-IT, s-a alaturat managementului Flanco in august 2011, in functia de Marketing Director.

In aprilie 2012 a acceptat provocarea de a coordona activitatea Flanco in calitate de Deputy CEO, pentru ca apoi in august 2012 sa fie numita in functia de CEO. Anterior Flanco, Violeta Luca a lucrat pentru opt ani in cadrul Whirlpool Romania, ocupand functiile de Marketing Asistant, Regional Sales Manager, Trade Marketing Manager si, incepand din 2007, pe cea de Director Comercial.

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si a numeroase cursuri de management, Violeta Luca are o expertiza solida in vanzari, marketing, logistica, business planning, change management, operatiuni, lucrand in industria de electroIT din 2002. 

Proiectul Meet the WOMAN! se adreseaza femeilor care sunt la inceputul vietii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste intr-un domeniu de activitate. 

Meet the WOMAN! inseamna evenimente de business networking, cu frecventa bilunara, care ofera teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor si femei-lider care au obtinut excelenta in profesia lor. 

ACCESUL LA EVENIMENT 

Costul unui eveniment este de 80 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul se face doar dupa confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate. Rezervari la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obtin la: 0726 272 088.

BENEFICIILE PARTICIPARII LA EVENIMENT

•Promovarea afacerii sau a domeniului in care activati  •Acces la informatii de business •Contacte, parteneriate de afaceri si viitoare contracte •Tombola cu premii oferite de parteneri  

ACCESUL LA  EVENIMENT IMPLICA: • Plata taxei de participare la eveniment • Atitudine profesionista • Carti de vizita • Respectarea orei de incepere a evenimentului 

DESFASURATORUL EVENIMENTULUI 18:30 – Inregistrarea participantelor & coffee 19:00 – Inceputul evenimentului 19:15 – Prezentarea fiecarei participante si a businessului/jobului pe care il are 20:00 – Oportunitati de afaceri 20:15 – Sustinerea temei de catre speakerul evenimentului  20:30 – Q&A 20:45 – Tombola  20:50 – Business Networking. 

DESPRE FEMEI IN AFACERI

Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia Femei in Afaceri dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. In 2012, a reprezentat Romania la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri, si a creat prima platforma online de business dedicata femeilor din Romania.      

Incont.ro este partener media al acestui eveniment.