Seful companiei, Mark Zuckerberg, a venit cu un update, printr-un post pe propriul profil de Facebook, cu privire la numarul de oameni care folosesc produsele Facebook. Dintre acestea, WhatsApp este cel care atinge o noua cifra rotunda de utilizatori.

Aplicatia cumparata de Facebook acum trei ani este folosita zilnic de 1 miliard de utilizatori. La nivel de luna, numarul utilizatorilor WhatsApp este de 1,3 miliarde. Si mai impresionant este faptul ca 76% din totalul utilizatorilor folosesc produsul zilnic - un fapt cu care nu multe alte aplicatii se pot lauda.

250 de milioane dintre utilizatorii WhatsApp folosesc zilnic functia Status. Aceasta a fost copiata de Facebook de la Snapchat si permite postarea unui update care este vizibil doar 24 de ore.

Utilizatorii de WhatsApp trimit zilnic 55 de miliarde de mesaje. Dintre acestea, 4,5 miliarde sunt poze, iar 1 miliard sunt capturi video.

In februarie 2014, cand a fost achizitionata de Facebook cu 19 miliarde de dolari, WhatsApp avea 350 de milioane de utilizatori zilnici.