Angajăm Market Specialists pentru piața din România, iar din această poziție vei deveni o voce a comunitații și vei găsi soluții cu impact în lumea reală. Vei face parte din echipa noastră de Market Operations, care este în continuă creștere și care se asigură că platfomele noastre sunt sigure pentru utilizatorii noștri”, informează Facebook, în anunțul postat pe pagina de Cariere.

Potrivit anunțului de angajare, specialiștii IT pe care îi caută compania vor avea un rol cheie în păstrarea securității platformei online. Din această poziție, aceștia vor identifica potențialele abuzuri și vor rezolva probleme de securitate ale conturilor utilizatorilor.

Cei interesați de jobul oferit de Facebook trebuie să fie absolvenți de facultate sau de master, de preferat cu studii în domeniul matematicii sau științelor, și trebuie să aibă o experiență relevantă de cel puțin doi ani. De asemenea, cunoaștințele de Excel și SQL reprezină un avantaj.

Candidații trebuie să aibă abilități de gândire strategică și analitică, să se exprime fluent in engleză și romană, atât scris cât și vorbit, și să fie conectați la comunitatea din România, să-i cunoască cultura și obiceiurile.

Mai multe detalii despre job găsiți AICI.