Printre subiectele care vor fi abordate se numara dezvoltarea de produse tech cu potential disruptiv, tendintele care vor avea un impact semnificativ asupra industriei la nivel global, obtinerea de investitii sau antreprenoriatul in tehnologie.

Lideri in tehnologie si profesionisti consacrati la nivel mondial isi vor impartasi experienta si cunostintele acumulate de-a lungul timpului: Manuel Heilmann (Co-Fondator & CEO Coinzone, startup care permite utilizatorilor sa efectueze tranzactii cu monede digitale precum Bitcoin), Ze Pinto Ferreira (Co-Fondator si CEO FNV Labs, companie care produce Mellow, prima masina de gatit sous-vide controlata prin smartphone, care a avut o campanie de crowdfunding suprafinantata cu 300%), Florian Meissner (CEO & Co-Fondator EyeEm, Germania, comunitate a pasionatilor de fotografie care inregistreaza o crestere rapida, avand in prezent peste 10 milioane de utilizatori), Paul Papadimitrou (Innovation Strategist, UK, analist cunoscut la nivel international care a vorbit la evenimente precum LeWeb – Paris, Londra; SXW – SUA sau Social and Digital Marketing Conference – New York, Singapore, London), Michael Ni (Senior VP Marketing & Products Avangate, US, companie care a fost achizitionata anul trecut de fondul de investitii Francisco Partners) sau Dennis Cox (Chief Product Officer IXIA, US, antreprenor a carui companie a fost cumparata de IXIA in 2012 pentru 160 milioane USD). 

In paralel, vor fi organizate trei track-uri specializate despre product management, dezvoltarea de jocuri si investitiile de tip angel. Cei interesati vor putea interactiona cu profesionisti de top din industrie.

PRODUCT TRACK, dezvoltat in colaborare cu Mozaic Works, va discuta despre product management, prioritizarea etapelor de dezvoltare a produsului si coordonarea activitatilor pentru o executie impecabila.

Ragnar Saas (Co-Fondator PipeDrive) sau Mark Tolmacs (Product Manager Ustream) se numara printre specialistii care vor vorbi despre product management la cele mai inalte standarde si vor impartasi bune practici si povesti de succes.

Dezvoltatorii de jocuri vor avea la randul lor oportunitatea de a invata din experienta unora dintre cele mai importante companii de gaming din regiune participand la GAME DEVELOPMENT TRACK.

Profesionisti cunoscuti din industrie precum Vlad Micu (Head of Studio, Critical Force Entertainment) sau Mathieu Muller (Field Engineer, Unity Technologies) vor oferi exemple practice si studii de caz care vor ajuta participantii sa inteleaga cum functioneaza industria si care sunt mecanismele din spatele unor titluri de succes.  

ANGEL INVESTMENT TRACK  se adreseaza investitorilor de tip angel si aduce in discutie bunele practici in domeniu. Jonathan Bixby (Director Executiv GrowLab, care a ridicat cea mai mare runda de finantare de tip business angel din istoria Canadei), Rune Theill (Co-Fondator & Program Director Rockstart Accelerator), Simon Jenner (investitor si Co-Fondator Oxygen Accelerator), Adrian Gheara (investitor de tip angel care a finantat 123ContactForm), Malin Stefanescu (investitor de tip angel care a sustinut Green Horse Games), Lyuben Belov (investitor de tip angel si Managing Director LauncHub) sunt printre cei care vor vorbi despre modalitatea in care poti incheia cele mai bune runde de investitii, aspectele legale sau posibile modalitati de colaborare pentru a identifica si investi in startup-uri cu potential.

How to Web va avea loc pe 20 si 21 noiembrie in Bucuresti.

Biletele de tip „very early bird” sunt disponibile pana miercuri, 22 octombrie, pe site-ul conferintei http://2014.howtoweb.co/tickets/ 

Startup-urile early stage din Europa Centrala si de Est, care dezvolta produse inovatoare in domeniul tehnologiei, pot aplica la cea de a treia editie Startup Spotlight, competitie si program de mentorat adresat celor mai performante 32 de echipe din regiune care va avea loc in paralel cu How to Web Conference 2014.

Finalistii care vor fi acceptati in program vor intra astfel in cursa pentru premiile in valoare totala de 20.000 USD si vor participa la sesiuni de mentorat si workshop-uri dedicate. Aplicatiile la Startup Spotlight sunt deschise pana pe 20 octombrie si se realizeaza online pe site-ul programului http://startupspotlight.co  

Mai multe detalii despre eveniment si lista vorbitorilor confirmati pentru editia de anul acesta sunt disponibile pe http://howtoweb.co