Tema evenimentului: Stii ce cauta clientii tai pe internet? Trenduri in cautarea online care te pot ajuta in business 

Proiectul Meet the WOMAN! se adreseaza femeilor care sunt la inceputul vietii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste intr-un domeniu de activitate. Meet the WOMAN! inseamna evenimente de business networking, cu frecventa bilunara, care ofera teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor si femei-lider care au obtinut excelenta in profesia lor. 

DOINA COSTACHE

Microbul IT&C a prins-o inca din facultate, cand i s-a oferit sansa de a lucra la Connex, primul operator GSM din Romania. Aici a invatat ABC-ul conceptelor de a-ti multumi clientii, de inovatie si pasiune pentru nou. Drumul profesional a continuat apoi in banking, la Unicredit Tiriac ca Sef al Departamentului de Canale Alternative, unde a continuat sa se dedice ideii de a face lucrurile altfel, iar provocarea a fost cu atat mai mare cu cat industria era eminamente una traditionala, pentru care tehnologia trebuia integrata in multiple proceduri si reglementari sufocante. Proiectele frumoase din online marketing, internet si mobile banking i-au deschis insa drumul spre cea mai inovatoare companie din lume, Google. De doi ani, Doina se ocupa la Google de strategia de business si online marketing pentru industria financiara, retail si auto din Romania; ea este de asemenea responsabila si de businessul de mobile pe care Google il considera ca fiind viitorul de succes in lumea digitala. 

Costul unui eveniment este de 80 de lei. Accesul la eveniment se face doar dupa confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate. Rezervari la: [email protected], iar detalii suplimentare se obtin la: 0724 345 739.

DESFASURATORUL EVENIMENTULUI

18:30 – Inregistrarea participantelor & coffee 19:00 – Inceputul evenimentului

19:15 – Prezentarea fiecarei participante si a businessului/jobului pe care il are

20:00 – Oportunitati de afaceri

20:15 – Sustinerea temei de catre speakerul evenimentului  '

20:30 – Q&A

20:45 – Tombola 

20:50 – Business Networking 

URMATORUL EVENIMENT

Marti, 2 aprilie 2013, ora 19:00 – Speaker: VIOLETA LUCA, CEO Flanco. Tema: Diplomatia, echilibrul si echitabilitatea vs. agresivitatea in afaceri

Incont.ro este partener media al acestui eveniment.