SAMBATA

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in sud-estul teritoriului si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade.

Presiunea atmosferica va fi in crestere usoara in cursul zilei, apoi in scadere.

DUMINICA

Vremea va fi calda si in general frumoasa. Ziua cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat averse mai ales in zona de munte.

Noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile vestice unde pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.

LUNI

Vremea se va instabiliza treptat in cea mai mare parte a tarii. Pe arii extinse, vor fi innorari, temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina, mai ales dupa-amiaza si noaptea.

Exceptie va face sud-estul tarii unde va predomina o vreme frumoasa si calda, cu cer variabil, iar fenomene specifice instabilitatii atmosferice vor fi posibile izolat, in a doua parte a intervalului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 14 grade.

Citeste mai multe detalii pe www.stirileprotv.ro!