La ora 21.10 urcau cu totii pe scena, in frunte cu solistul, Steven Tyler, care a fost de-a dreptul sclipitor in trenciul cu paiete asortat cu o palarie de cowboy si nelipsitii ochelarii de soare.

A fost de-ajuns un numar solo si multimea a explodat...

Tyler a renuntat repede la hainele care-l incomodau si a disparut de pe scena vreo 15 minute. Face dus, s-a zvonit repede, cert e ca la intoarcere, le-a innebunit pe fane cand a dat tonul hit-ului "Crazy".

Pe un alt hit celebru al trupei, publicul a facut valuri, ca pe o arena sportiva. Oamenii au cantat in cor cat i-au tinut plamanii si cei mai romantici dintre ei, s-au sarutat ca si cum ar fi fost ultima data.

Printre cei care au vazut show-ul au fost si fani care ii asteaptau pe rockerii de la Aerosmith inca de la lansarea trupei.

Peste 30.000 de curiosi au venit la concertul trupei americane. Toti au plecat fredonand hituri ca "Pink", "Living on the edge" sau "Jaded".

Aerosmith a parasit Romania imediat dupa concert. Rockerii s-au indreptat cel mai probabil spre Grecia, unde vor canta sambata, tot in cadrul turneului mondial "Cocked, Locked, Ready to rock".