Astfel, posesorii de carduri bancare, care efectueaza tranzactii la bancomatele si POS-urile BCR, pot descarca de pe site-ul bancii gratuit o melodie, utilizand codurile unice de pe chitanta primita, anunta banca.

De parteneriatul semnat intre BCR si Universal Music Romania pot beneficia, in perioada 1 februarie - 31 mai, posesorii de carduri emise de orice banca din Romania sau din strainatate.

"Am pornit de la o premisa foarte simpla: toata lumea asculta muzica. Gradul de utilizare a cardurilor bancare este in continuare scazut in Romania, iar in aceasta campanie imbinam utilul cu placutul: educam clientii sa utilizeze cardurile si ii rasplatim cu muzica buna. Este prima campanie care recompenseaza toti utilizatorii de carduri, indiferent de banca emitenta, pentru orice fel de tranzactie efectuata la bancomatul sau POS-ul BCR", a spus Igor Zganjer, director carduri in cadrul BCR.

Astfel, in baza chitantei tranzactiei persoana intra si se inregistreaza pe bcr.getmusic.ro si descarca in mod gratuit o melodie utilizand codurile unice de pe chitanta tranzactiei.

Tranzactiile la ATM care se califica in campanie sunt urmatoarele: retragere numerar, plata facturi, reincarcare cartele Orange / Vodafone /Cosmote (Top Up), reincarcare aplicatie transport RATB pentru Bucuresti.

Tranzactiile la POS care se califica in campanie sunt tranzactiile efectuate la cumparaturi de minimum 10 RON, la orice POS BCR.

Melodiile se regasesc disponibile pentru descarcare in format mp3, iar descarcarea melodiilor se poate efectua numai pe un dispozitiv hardware tip computer personal/notebook. Descarcarea melodiei aferente unei tranzactii POS/ATM BCR se poate efectua in termen de 10 zile calendaristice de la data tranzactiei.