Unul din cele mai importante atuuri ale solutiei eSKY este faptul ca in rezultatele cautarilor, in afara de conexiunile a 460 de linii aeriene nationale, sunt afisate peste 120 de conexiuni ale celor mai populare linii aeriene low cost.

Pentru urmatoarele 12-18 luni, compania urmareste cresterea cotei de piata, in mod constant, pana la pozitia de lider pe segmentul serviciilor turistice online.

Vrei mai multe detalii despre afiliere?

Daca nu reusesti sa te afiliezi sau poate nu te intereseaza, te-ai putea angaja la respectiva companie! Nu ar strica sa le trimiti un CV.

In momentul de fata, agentia numara 14 angajati, iar conform planului de business, pana la sfarsitul anului viitor, ar trebui sa ajunga la 35-40 de angajati interni in companie.

”eSKY a venit pe piata din Romania in plina criza economica. Pentru noi, insa, a fost un real avantaj, deoarece am fost mai precauti, am avut toate motivele sa ramanem focusati pe consolidarea companiei, mai degraba decat pe majorarea ratelor de profit si, de ce sa nu recunoastem, am gasit in piata multi profesionisti in cautarea unui job. Ca fapt divers, doar in luna martie a acestui an deja am atins un volum de vanzari previzionat pentru varful sezonului anului viitor (2011)”, a declarat Marius Turbatu, Director General eSKY.ro.