Bancomatul nu avea sisteme de siguranta corespunzatoare, nu avea senzori, iar in preajma acestuia nu exista camere video de supraveghere. In plus, aparatul nu era conectat la dispeceratul unei firme de pază.

"Daca bancomatul ar fi fost conectat la un dispecerat al unei firme de paza s-ar fi intervenit in maximum cinci minute si nu s-ar fi ajuns la o asemenea situatie, mai ales ca atacatorii se pare ca au stat in unitate intre 15 si 30 de minute", a mai spus comisar-sef Liviu Naghi.

In urma incidentului, paznicul unitatii a fost transportat la Spitalul Judetean Brasov, iar starea lui este stabila.

Alt jaf, metode asemanatoare

La inceputul lui decembrie 2010, doua persoane cu cagule pe cap au intrat in incinta parcului industrial Carfil si i-au imobilizat pe agentul de paza si pe ofiterul de serviciu. Hotii au sustras cinci sertare cu bani. Chiar si asa pana acum hotii nu au fost prinsi!

 PAZEA! Au inceput sa fie jefuite si barurile!

Au fost atacate casele de schimb valutar, apoi benzinariile, bancomatele... acum, se poate spune ca ...a venit si randul barurilor! Sa nu te mire daca intr-o zi vei descoperi ca barul tau preferat a fost jefuit! De exemplu, joi dimineata, doi barbati au intrat, intr-un bar din Timisoara, unde au lovit-o pe vanzatoare, i-au cerut incasarile, dar pentru ca aceasta nu le-a dat banii au sustras un laptop, un telefon mobil si un instrument muzical, dupa care au fugit. Simplu, nu?

Citeste mai departe: PAZEA! Au inceput sa fie jefuite si barurile!