Blocul care apartine Fundatiei "George Becali", cu 32 de apartamente si garsoniera, este situat in Cartierul Aeroport si a fost reabilitat in 2007, in perioada companiei electorale. Atunci Gigi Becali declara ca locuintele vor fi oferite unor familii nevoiase, insa luni intregi ele au ramas goale.

Intre timp, reprezentantii fundatiei au incercat chiar sa le scoata la vanzare, insa nu au avut noroc.

La patru ani distanta, Directia Impozite si Taxe Locale a pus sechestru pe imobil. "S-a pus sechestru pe bunurile a trei datornici catre bugetul local. Biroul de Impozite si Taxe a pus sechestru pe imobilul de locuinte ce apartine Fundatiei «George Becali» care datoreaza bugetului local suma de 48.514 lei", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Petrosani, Nicolae Tasca.

Potrivit sursei citate, datoria lui Gigi Becali catre bugetul municipiului Petrosani este mult mai mare, la suma de 48.514 lei nefiind adaugate si penalitatile de intarziere.

Sechestru cu repetitie

Reprezentantii Serviciului Taxe si Impozite au pus si anul trecut sechestru asigurator pe cladirea detinuta de Fundatia "George Becali", evaluata la 1.649.322 de lei, dar pana la urma datoria reprezentand taxele si impozitele locale, in valoare de aproximativ 50.000 de lei, a fost achitata.