"PNG va face o aliata sau fuziune, cred ca fuziune, cu un partid de dreapta: PD-L sau PNL... Voi lua o hotarare ... de fapt hotararea este luata", spune George zis Gigi Becali, presedintele PNG-CD.

Convins ca izolarea partidului sau ar putea duce chiar la disparitia acestuia de pe scena politica, Becali a revenit de la Bruxelles - hotarat sa intareasca dreapta romaneasca.

Si din moment ce, in prezent, PD-L si PNL revendica deopotriva aceasta ideologie, latifundiarul nostru ezita. Daca ar merge catre democrat-liberali...

"Eu nu cred ca hotaraste, domnul Boc! Cred ca hotaraste domnul Basescu si cred ca nu doreste 3-4 procente la alegeri. E prea smecher! Eh, eu pe asta mizez. ...Nu am de ce sa-l mai critic pentru ca nu suntem intr-o competitie. Probabil ca daca vom mai fi intr-o competitie, o sa-l critic", mai afirma Becali respectuos, dar sincer!

Liderii PDL nu s-au grabit sa ii dea un raspuns oficial. La fel au procedat si liberalii, desi patronul Stelei crede ca s-ar simti bine printre ei.

"Crin e misto, e idealist ...", explica latifundiarul din Pipera.

Si totusi ce are de oferit Gigi Becali?

"in afara ca eu sunt europarlametar, mai ofer un procent de 3-4%, poate chiar 5, 1.500 de oameni activisti in viata politica - consilieri primari, numele si imaginea mea", explica miliardarul.

Dar cum dragostea pe stomacul gol nu tine la nesfarsit, ce viseaza Becali in schimbul acestei dote?

"Un post de vicepresedinte la nivel national", explica el, spulberand misterul!