Partea buna sau partea proasta, depinde care parte a paharului vrei sa o vezi, este ca nimeni nu a putut inca sa decida care este cel mai util site din lume. Sunt mai multe site-uri foarte utile si depinde de ce ai tu nevoie!

Printre ele fac parte, bineintele, si unele foarte cunoscute, cum ar fi meebo, dropbox, iTunes!

Asta ca sa nu vorbim despre youtube sau de vimeo!

De exemplu, faxzero te ajuta sa trimiti faxuri gratuite. Mai departe, jobspice te sprijina in redactarea unui CV atractiv in numai 15 minute!

Lucrezi intens si ai proiecte multe la serviciu sau la scoala? Sa vedem care dintre site-urile de mai jos ti se potriveste mai bine!

Zoho.com?

Huddle.com?

Usestacks.com?

Gata cu munca! Trecem in alt registru! Vrei sa stii ce mananci (in materie de nutrienti) sau, pur si simplu, ce trebuie sa mananci? Exista nutritiondata.self.com!

Vrei si putina muzica gratuita pentru download si alte lucruri de acest gen?

Vrei un slideshow care sa arate foarte cool?

Sa mai ramanem putin la capitolul imagine si sa ne uitam si pe pixorial.com!

La capitolul foto, exista un site care te ajuta sa-ti aranjezi rapid si gratuit orice fotografie!

Ai vrea sa trimiti acelasi mesaj mai multor persoane dintr-o singura miscare? Incearca tatango.com! Poti sa trimiti un mesaj de la computer sau telefonul mobil catre 10 sau 10.000 de oameni in acelasi timp.

Ceva util-util?

Nu stii ce se intampla in marile capitale europene zilele astea?

Alte site-uri interesante si in acelasi timp foarte utile sunt CutMP3, LogMeIn, dar si Droolr. Ultimul contine lista celor mai cool gadgeturi!

Ai vrea sa stai tot timpul cu ochii pe bugetul tau?

Sa ne intoarcem insa la lucruri mai placute, cum ar fi calatoriile! Exista niste site-uri care te ajuta sa planifici tot pana la cel mai mic detaliu!

Sa aruncam o privire pe tripadvisor.co.uk! Mai este si travelsupermarket.com!

Sau tripit.com!

Care este parerea ta? Care ti se pare a fi cel mai util site din lume? De ce? Scrie-ne si lasa-ne mesajul tau in Sectiunea Comentarii de mai jos!

Am uitat vreun site realmente util? Spune-ne!

Surse: pcworld.com si telegraph.co.uk.