Cu programe speciale, preparate fine, cu un colt al distractiilor pentru copii, plus o intalnire cu Mos Craciun, restaurantele hotelurilor de lux din Capitala se bat in oferte de brunch pentru cei care aleg sa se aseze la masa de Sarbatori altundeva decat acasa.

Astfel, cei care vor scoate din buzunar 220 de lei de persoana pot lua brunchul de Craciun, la Hilton Bucuresti. Intre 12.00 si 16.00, pe 25 decembrie, ai parte de bucatarie savuroasa in salonul Le Diplomate, dar si de un pachet de bauturi fine.

Organizatorii promit ca Mos Craciun nu va lipsi de la petrecerile din hotel, asa ca cei mici, si nu doar ei, se pot bucura de o intalnire plina de surprize. Exista chiar un colt al celor mici, unde copiii se pot distra in voie. Responsabili cu buna dispozitie vor fi jazzman-ii de la Jazz Challenge.

La doi pasi distanta, tot pe Calea Victoriei, un alt hotel stelar isi asteapta oaspetii de Craciun. Pentru a lua brunchul la unul dintre restaurantele Radisson Blu cheltuiesti 440 de lei de cuplu. Copiii sub 6 ani au acces gratuit iar cei pana-n 12 ani platesc doar 110 lei de persoana.

Citeste continuarea in Gandul!