"Dragi prieteni, va multumesc pentru comentarii si pentru mesajele de incurajare. Le-am citit cu mare atentie – ca de obicei – si cu multa bucurie. Aflati despre mine ca citesc mult si ca pregatesc un studiu despre formula optima de reprezentare a Romaniei la Uniunea Europeana. Ma consider intr-un fel de cantonament…", a scris Adrian Nastase, informeaza Mediafax.

De asemenea, fostul premier scrie si despre subiectul achetelor recente facute de procurori in legatura cu votarea la referendum. 

"La mine nu au venit procurorii sa verifice daca am votat de mai multe ori, pentru ca ei stiu cel mai bine ca scopul principal al condamnarii mele a fost ca in anii urmatori, sa nu votez deloc. Si nici sa fiu ales…", a mai scris Adrian Nastase. 

El este in prezent incarcerat la Jilava, unde isi ispaseste pedeapsa de doi ani cu executare la care a fost condamnat in aceasta vara. 

Presedintele actual suspendat, Traian Basescu, si premierul Victor Ponta au avut, in aceasta vara, o disputa despre persoana care trebuie sa reprezinte Romania la Consiliul European. 

Parlamentul a hotarat, prin vot, ca premierul este cel care trebuie sa faca acest lucru, insa Curtea Constitutionala, sesizata, a decis ca presedintele Traian Basescu trebuie sa mearga la reuninea Consiliului.  Cu toate acestea, Victor Ponta a fost cel prezent la eveniment.