Astfel, Regia Automona de Transport Bucuresti (RATB) pune la dispozitia celor care aleg sa petreaca Revelionul in pietele in care sunt organizate petreceri de Revelion 29 de linii de transport, care vor circula la interval de 30 de minute, intre 23.30 si 5.30.

De exemplu, liniile 5, 16 si 21 vor functiona pe un traseele de baza pana la intersectia Cal. Mosilor/Str. Cavafii Vechi, apoi pe un traseu prelungit pe Cal. Mosilor, Str. Sf. Vineri, pana la terminalul Piata Sf. Vineri.

Linia 7 va functiona pe traseul de baza intre terminalul CFR Progresul si Piata Unirii, iar linia 11 va functiona intre Cartier 16 Februarie si Ghencea, pe Cal. Giulesti, Sos. Orhideelor, Bd. G-ral Vasile Milea, Bd. Timisoara, Sos. Progresului, Cal. 13 Septembrie si Bd. Ghencea.

Vezi AICI lista tuturor mijloacelor de transport RATB care vor circula in noaptea de Revelion!

De asemenea, trenurile de metrou vor circula intreaga noapte la interval de 20 de minute. In zilele de 1 si 2 ianuarie, trenurile vor circula la un interval de 10 -12 minute, specific zilelor de sarbatoare.

Potrivit Metrorex, in functie de numarul calatorilor inregistrati, compania va introduce trenuri suplimentare pentru micsorarea intervalului de succesiune dintre trenuri.

Vezi HARTA strazilor inchise in noaptea de Revelion, din cauza petrecerilor organizate in aer liber.