"Parada Litoralului Romanesc", organizata de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), va incepe din Mangalia pe 1 mai la ora 10:00 si se va incheia in Piateta Cazino din Mamaia.

La parada, vor participa dansatori si cantareti din zona Dobrogea, chelneri, cameriste, bucatari, ospatari, salvamari din toate statiunile, autobuze supraetajate, motociclete, masini de epoca.

Defilarea include statiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun si Olimp, iar la ora 12.30 va ajunge in Eforie Sud la Targul de Antichitati ANTICA.

Urmeaza apoi, pana la ora 14.00, o defilare pe faleza din Eforie Nord, dupa care se va indrepta spre Constanta si Mamaia, iar la ora 16.00 va ajunge la scena din Piateta Cazino din Mamaia, unde va fi organizat un spectacol multietnic cu ansamblurile Plaiuri Dobrogene, Elpis, Coz Mosak, Tan Yildizi, plus Fanfara Militara.

Cum suna? Daca nu te-am convins, continuam!

Ce zici de o croaziera pe Marea Neagra la bordul Bricului Mircea? Incepe sambata, la ora 15.00, in Portul Militar Constanta si se va desfasura pe ruta Constanta - Mamaia si retur, durata fiind de trei ore!

Sunt 130 de locuri disponibile, atat pentru adulti, cat si pentru copiii de peste zece ani insotiti. Nu e chiar asa de scump: 150 de lei pentru adulti, cu reducere de 20% pentru copii! E 1 mai doar! Ziua Muncii!

Mergem mai departe si avem o noua propunere! Va tenteaza o plimbare cu autobuzele supraetajate, cu telegondola sau cu vaporasul pe lacul Siutghiol spre Insula Ovidiu?

De exemplu, puteti face plimbari cu vaporasul pe lacul Siutghiol si puteti lua masa in acelasi timp. Si telegondola functioneaza!

Daca vreti sa vedeti orasul Constanta va puteti urca in autobuzele supraetajate, cu numai 3 lei, dar puteti merge si prin alte statiuni.

Daca ajungeti in Mangalia sunteti invitati sa vedeti herghelia! Oferta speciala ca doar este 1 mai.

Apoi mai sunt o serie de concerte!

Plaja de la Neptun va fi "atacata" exclusiv de artisti au­tohtoni: Smiley, Fly Project, Puya, Alex, Laurentiu Duta, Andreea Banica si Akcent, iar toate cluburile de fite si terasele scumpe sunt pregatite pentru marea deschidere de 1 Mai.

O multime de petreceri in aer liber sunt si ele deja programate. Duminica intrarea este gratuita la discoteci, iar in celelalte zile insa veti da intre 30 si 70 de lei. 

Program Neptun:

VINERI, 30 APRILIE 2010
·         Ora 14.00                    plaja „Steaguri”: GRIND PARTY
·         Ora 20.00                    Teatrul de vara: BLOCKbuster INVASION
·         Orele 19.00-22.00        plaja „Steaguri”: EVERGREEN PARTY (Laurentiu Duta si
Andreea Banica & Band Show; ZERO; Akcent)
·         De la 22.00                  plaja „Steaguri”: DJ MIX - PARTY

SAMBATA, 1 MAI 2010
·         Ora 14.00                    plaja „Steaguri”: GRIND PARTY
·         Orele 19.00-22.00        plaja „Steaguri”: EVERGREEN PARTY (Smiley;
Fly Project; Puya si Alex)
·         Ora 21.00                    Teatrul de vara: Noaptea devoratorilor de publicitate
·         De la 22.00                  plaja „Steaguri”: WHITE SENSATION PARTY
·         Ora 22.00                    plaja „Steaguri”: Foc de artificii

Alte informatii? 

In acest weekend, sunt asteptati la mare peste 20.000 de turisti! Cei mai multi dintre acestia au ales sa isi petreaca sfarsitul de saptamana in statiunea Mamaia, unde gradul de ocupare este de peste 90 la suta.

Numai aici vor fi peste 18.000 de turisti! Alte cateva mii de turisti vor ajunge in statiunile din sud!

"Inghesuiala" va fi si in Neptun, Olimp sau Jupiter.

Primii turisti au ajuns inca de joi la mare. Tarifele de cazare pornesc de la 100 de lei de persoana sau 20 de euro pentru doua nopti de cazare.

Incont.ro, disponibil si in varianta pentru mobil: m.incont.ro!