Guvernatorul nu s-a putut abtine sa nu faca o paranteza, asumandu-si din start posibilitatea de “a mai fi piscat de unii”.

El a spus ca a observat ca multi se intreaba si acum “ cine a venit, cine a facut Revolutia?” si ca el crede ca “1989” a fost determinat si de legea cererii si a ofertei.

Seful BNR a spus ca atunci romanii, printre care se numara si el au trait din plin acest regim Ceausescu, in care “in principiu” aveau de toate, desi rafturile si magazinele erau “goale, goale de tot”.

Guvernatorul si-a amintit chiar o anecdota, pe care spune, ar fi inventat-o “geniul anonim roman” si in care eroul national spunea “caut piata in principiu”. De ce? “Pentru ca acolo avem de toate”.

"Si probabil ca a fost gasita aceasta piata in principiu",
a incheiat mucalit seful BNR.

Romanii trebuie sa inteleaga ca "realitatea este cinica", iar banii nu pica din cer si ca este nevoie de munca si de un efort major "al intregii colectivitati umane" pentru a se ajunge la bogatie, a mai declarat miercuri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu (foto).

"Banii nu pica din cer. Banii adevarati nu pica din cer, nici nu apar din tiparnita asa cum cred unii", a spus Isarescu.

Citeste aici despre deshumarea sotilor Ceausescu!