Divortul, tinut in mare taina de proprietarul a 100 de companii si al echipei de fotbal Astra Giurgiu, s-ar putea incheia fara prea multe discutii. Ioan Niculae, cel care a si deschis procesul de divort, i-a cerut judecatorului sa tina sub lacat toate secretele mariajului sau, dar mai ales motivele care au dus la aceasta ruptura. Mai ales ca la mijloc este vorba de o avere estimata la 1.200.000.000 de euro, din care doamna Niculae ar pretinde jumatatea ce i se cuvine.

Coincidenta sau nu, partajul vine in conditiile in care Ioan Niculae este deja cercetat de DIICOT pentru subminarea economiei nationale si complot in dosarul Romgaz, iar anchetatorii i-au pus deja sub sechestru proprietati, conturi si actiuni in limita prejudiciului estimat de procurori la 130 milioane de euro. Ceea ce inseamna ca aceste bunuri nu pot fi inca partajate si nici scoase de sub sechestru.

Sotii Niculae au primit un ragaz pana luna viitoare sa ajunga la o intelegere: fie impart averea, fie se impaca si renunta la separare.