Odata cu epuizarea biletelor la pret promotional, a incetat si oferta de vanzare a biletelor in rate, sub forma a doua vouchere. Acestea asigura accesul la concert doar impreuna. Valoarea unui voucher la categoria Normal Circle este de 64,2 lei, iar la Golden Circle de 134 lei. Primul voucher s-a pus in vanzare pe 21 decembrie, iar cel de-al doilea voucher este disponibil doar in perioada 11 februarie – 10 aprilie.

Si la categoria Golden Circle (in fata scenei) s-au epuizat toate cele 5.000 de bilete puse in vanzare la pretul de 265 de lei, iar acestea nu vor fi suplimentate.

Interesul mare pentru eveniment a facut ca organizatorii sa suplimenteze numarul biletelor la anumite categorii. Deocamdata doar la categoria VIP, cu locuri pe scaune, celor cateva mii de bilete epuizate, care costa 477 de lei, li s-a alaturat un nou lot de bilete care a fost pus deja in vanzare.

Ritmul in care se vand biletele este un record pentru piata din Romania, piata atipica, cu obiceiuri specifice fata de restul Europei, potrivit reprezentantilor Eventim.ro, distribuitor exclusiv al biletelor la concertul AC/DC. "Consumatorii romani isi cumpara bilete mai tarziu, spre deosebire de cei din Vest, unde biletele sunt epuizate in numai cateva ore de la punerea lor in vanzare", a declarat Sonia Lodi, PR Manager D&D East Entertainment.

Marcel Avram declara la momentul anuntarii concertului ca se asteapta AC/DC sa stranga in Piata Constitutiei 60-70.000 de oameni. Pe de alta parte, in ceea ce priveste locatia, organizatorii spun ca "este cea mai fericita alegere, iar amplasarea este de asa natura incat sa se vada cat mai bine". In plus, "acustica va fi una exceptionala, pentru ca va fi asigurata de staful AC/DC", a precizat Sonia Lodi.

Biletele la concertul AC/DC se gasesc in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Online, biletele se pot cumpara AICI!

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 17.00. Rockerii vor concerta in Romania insotiti de invitati speciali si cu propria productie. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.