In "afara", specific pentru Halloween este dovleacul cioplit, care reprezinta "Lanterna lui Jack", iar copiii se costumeaza in vrajitoare, mumii sau alte personaje si colinda pe la casele din vecini intreband „Trick or Treat?” (Pacaleala sau dulciuri?).

Daca nu vor primi dulciurii, ei ar urma sa-ti joace o farsa. In multe tari din strainatate, Halloween este serbat prin parade si carnavaluri.

La noi, sunt organizate tot felul de petreceri, festinuri si promotii. Sa iti prezentam oferta!

Restaurantul Palladium organizeaza o sera speciala cu Bloody Mary si shot-uri Flaming gratuite si cu placinta cu dovleac, bineinteles!

Club A a planuit pentru noaptea de sambata o petrecere tematica in care promite ca "totul va fi altfel".

"Decorurile tematice, dovlecii veseli, face painting-ul, muzica & visuals-urile specifice va vor speria putin, dar cum altcumva? Daca bantuiti noaptea prin Centrul Vechi, vizitati spiritele rele studentesti din Club A. Sigur va veti intalni cu altele, cel putin la fel de infricosatoare. Ideea e sa va costumati cat mai trasnit, sa le evitati frumos si sa le speriati cand se asteapta mai putin", se arata in invitatia celor de la Club A.

Intrarea costa 7 lei.

Mai departe, lantul de cluburi El Comandante, El Primer Comandante, El Grande Comandante, El dictador ne promite ca de Halloween "vrajitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se incing dansuri ale monstrilor".

Cu tot acest arsenal, El Comandante te asteapta in oricare din cele 4 locatii sa petreceti impreuna noaptea de Halloween!

Clubul Daimon iti cere sa-ti iei costumul sau masca si te asteapta astazi, de la ora 23, sa te distrezi alaturi de deja binecunoscutele vrajitoare sau varcolacii si vampirii simpatici. Organizatorii promit un recital live de percutie cu Chi Pah si MC Adryanno la microfon!

Preturile au intrat la apa, iar locatia este ... in continuare acoperita si incalzita! Intrarea este libera.

Joyces are "Fright Night" si iti promite o reprezentatie LIVE, sustinuta de "The Model", "Sinkronize" si "Pieton & Emap", care va vor duce intr-o calatorie .. de neuitat.

Petrecerea incepe de la ora 20.00, in timp ce after-party-ul este programat de la ora 4 dimineata, pentru cei care se vor transforma in "zombi".

La intrare, orice persoana va beneficia de un machiaj horror gratuit, pretul unui bilet fiind de 5 lei, in care este inclus si un shot de alcool. Costumatia este obligatoriu de .. Halloweeen.

Urmeaza Fire Club cu "Halloween Grand Re-Opening Party" care anunta ca "aproape" a terminat cu renovarea, asa ca organizeaza o seara speciala, cu monstri si dovleci.

Palatul Universul vine cu varianta "HALLOWeen the CASTLE". Si sa nu uitam Palatul Universul este o cladire din Bucuresti in care a functionat in prima jumatate a secolului XX ... un ziar.

Acum, ziaristii s-au transformat in creaturi sinistre, care isi asteapta oaspetii: "costumati-va, deghizati-va, speriati-ne, ingroziti-ne si premii-n beuturi veti primi" - promit organizatorii evenimentului.

Intrarea costa 10 lei, iar petrecerea incepe de la ora 21.00.

La Base Cafe, petrecerea se cheama "I Kill You" si distractia incepe de la 20, cand va fi vizionat celebrul film horror: "A nightmare on Elm Street". De la ora 22, incepe si petrecerea propriu-zisa, unde costumatia de Halloween este iarasi obligatorie.

Mai departe, La Nuci ii aduce pe cei de la Trupa TAXI, care ii vor invata pe barbati sa spuna... "Cele doua cuvinte", in cadrul unei petreceri de Halloween. Vor fi masti, costume si festin gastronomic.

Tot azi, THE WEEK iti propune mult controversata sarbatoare a spitirelor, Halloween, cu masti infricosatoare, costumatii ingenioase, surprize! Totul pe masura unei nopti de Halloween!

VERDE cafe iti capteaza atentia cu o intalnire cu cele sase pisici. Cafeneaua te invita sambata 30 octombrie de la 21:00, costumati sau costumate (in pisici de preferinta) si machiate/-i de Halloween.

Cafepedia Romana te intampina sambata incepand cu ora 10 p.m., cand tu ar trebui sa dezlantui "fiara din tine" intr-o petrecere incendiara. Dress code: Monsters, Witches & Bitches.
  
Si Restaurantul Champions din hotelul Marriott organizeaza astazi o petrecere speciala cu dovleci si stafii.

Chelnerii vor fi imbracati precum Casper, iar clientii pot opta sa stea la masa cu insusi Dracula.

In Silver Church are loc un Halloween Party in stil irlandez. Trupa Publika este pregatita, iar dresscode-ul este horror, gore-bloody, fetish, vampire-goth, carnival, uniforms, fantasy.

Mai departe, la Art Jazz Club, de la ora 21.30, in cadrul Halloween Jazz vor canta Tom Smith (trombon), Matt Smith (tobe), Cristian Soleanu (saxofon) si Adrian Flautistu (bas).

Editura Nemira intra si ea in jocul surprizelor de Halloween si pentru orice achizitie facuta in acest weekend ofera gratuit bestsellerul Jocurile Foamei.

Mai mult, exista si o oferta a saptamanii. Descrierea ei? 50% REDUCERE LA CARTILE DE SPERIAT! Saptamana aceasta Nemira ofera 41 de carti "de groaza".

Libraria Humanitas ofera pe 30 octombrie reduceri de 10% la cartile despre vampiri si vrajitorie.

Si cei de la www.fiisuperba.ro au o oferta speciala pentru a sarbatori. Gama de machiaj pentru Halloween are preturile taiate la jumatate! Suna bine, nu?

Retailerul italian de accesorii de lux Furla promoveaza in acest sfarsit de saptamana accesoriile negre. Daca iti cumperi orice geanta neagra din colectia de toamna-iarna ai un discount de 20%.

Daca nu aveti chef sa mergeti la cumparaturi, mai sunt si alte variante de petrecut in acest weekend: de la maraton de filme horror la expozitii de arta cu tema "black"!

Expozitia "Black Objects" semnata de artistul Zolt Berszan este deschis si va asteapta la galeria Anaid de pe strada Slobozia nr.34.

La The Light Cinema din mall-ul Liberty Center are loc un maraton de filme horror, de la ora 23.00 si pana la 10.00 dimineata. Biletul de acces la marathon costa doar 15 lei.

Tot la Liberty Center va fi deschis gratuit dupa 12 noaptea si patinoarul din interiorul mallului.