Explozia de concerte incepe in forta pe 16 mai cu AC/DC. Trupa va veni din Sofia cu 30 de camioane pline de tehnica si elemente din scena enorma, iar piesa de greutate pare a fi o locomotiva in marime naturala!

Scena va fi amplasata in Piata Constitutiei, unde organizatorii cred ca vor veni aproape 65.000 de romani. Desi mai sunt aproape 2 luni pana la concert, s-au vandut peste 50.000 de bilete pana acum.

Cele de langa scena, tip Gold, care costa mai bine de 250 de lei s-au epuizat chiar din primele saptamani. Cum au reusit romanii sa uite de criza?

"Le dam sansa sa cumpere aceste bilete de VIP sau Golden Circle care sunt cu vizibilitatea cea mai buna…printr-o plata in rate," spune Denisa Sandulescu, manager companie organizatoare.

Costul biletului a fost impartit in doua sau trei rate, iar doritorii le pot achita pana la concert. Organizatorii au luat aceasta masura pentru ca numai in luna iunie, cateva nume grele vor veni in Romania: Elton John, Eric Clapton, unul din cei mai mari chitaristi ai lumii, Aerosmith.

Multe din aceste concerte se vor desfasura pe o scena special amenajata langa Romexpo, aici incap pana la 35.000 de spectatori.

In functie de spectacol, pretul biletelor variaza de la 120 de lei pana la aproape 600 de lei. Eric Clapton va canta in tara noastra pe 11 iunie, Elton John - a doua zi.

Metallica, Rammstein si Manowar vor sustine concertele lor intre 25 si 27 iunie. 

Pe site-ul www.stirileprotv.ro gasiti o lista completa a festivalurilor si concertelor care vor avea loc in acest an in Romania.