Cursul iti rezerva o incursiune in lumea PR-ului, descoperind miturile si provocarile meseriei de la unul din cei mai cunoscuti profesionisti din domeniu, Ioana Manoiu, co-founder GMP PR.

Are loc pe o perioada de 3 luni, o data pe saptamana, after work, intre orele 18:30 – 21:30. Este destinat atat profesionistilor, cat si celor care aspira la o cariera in relatii publice.

Programa cursului de PR este aplicata si pune accent pe studii de caz si situatii reale cu care se confrunta specialistii din domeniu.

Ioana Manoiu pregateste un curs dinamic si atractiv, cu multe exercitii practice, brief-uri si clienti reali, schimburi de idei si invitati speciali din industrie. De-a lungul a 12 intalniri, participantii invata cum sa scrie o strategie de PR, sa dezvolte un program de corporate social responsabily, sa comunice prin canale media conventionale, dar si prin social media, sa organizeze evenimente, sa rezolve rapid crize de imagine si cum sa detina controlul comunicarii eficiente.

Fiecare cursant descopera cum sa proiecteze o imagine profesionala credibila si cum sa gestioneze managementul reputatiei, dezvoltandu-si abilitatile de comunicare.

Ioana Manoiu este Managing Partner al agentiei GMP PR si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, avand peste 12 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. In 2005 a lansat agentia GMP PR. Sub influenta unei noi maniere de a vedea comunicarea, agentia condusa de Ioana a devenit in scurt timp o obisnuita a podiumurilor internationale. Palmaresul GMP PR include titlul de "European Newcomer Agency of the Year" si "Best PR Launch of the Year". In 2011, GMP PR a fost numita Agentia de PR a Anului in Romania, titlu pe care agentia il mai castigase o data in 2006.

Ioana Manoiu a absolvit Programul de Executive MBA (Berlin School of Creative Leadership) si detine un Certificat Profesional in Management de la Open University Business School (Codecs).

Universul DallesGO  a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri in cele mai hot domenii ale momentului. Ai de ales dintr-un portofoliu de șapte cursuri interactive after work: Stilism & Tendințe in Moda, make-up, Hairstyling, Fotografie, Design Interior, Comunicare Online si PR. Dupa trei ani, cinci sezoane si peste 600 de cursanti, platforma de learning continua sa se dezvolte si sa le rezerve cursantilor o experienta din ce in ce mai interactiva si full access la cele mai importante nume din industrie si la profesori de top, cota de popularitate a cursurilor crescand cu fiecare editie.  

Contact: www.dallesgo.ro