Pe langa grafica atractiva, noul Conquiztador.ro ofera concurentilor posibilitatea de a-si personaliza atat prezenta in camerele de chat cat si terenul de lupta, iar la finalul zilei sa se regaseasca in doua topuri nou-noute: topul jucatorilor ofensivi si topul jucatorilor defensivi.

Din 10 iunie, jucatorii se pot baza si pe prieteni. In cazul in care nu stiu raspunsul corect, vor putea apela la cele patru variante ajutatoare: vocea jucatorilor (intreaba un prieten), 50/50, media raspunsurilor si media raspunsurilor corecte.  

Surprizele pregatite de divizia de online Pro Tv S.A nu se opresc insa aici! Vizitatorii fideli vor avea ocazia sa-si mareasca vistieria si sa cumpere galbenii pe care, pana acum, ii puteau castiga doar raspunzand corect la intrebari si completand quiz-ul de intrare.

Ce-ar fi razboiul fara eroi? Cei mai fideli utilizatori vor primi decoratii speciale, tocmai pentru a-i departaja de restul concurentilor.

Nici iubitorii sportului nu sunt uitati. Cunostintele din istoria fotbalului, a baschetului, a gimnasticii sau a handbalului le vor fi testate in Goleador, un joc tematic, dedicat lor, care se va alatura deja celebrului ConQUIZtador Junior!

Conquiztador.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.incont.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro, www.wrestlingfan.ro si www.crimetime.ro