Vremea va fi rece in continuare, in toata tara, la noapte. Meteorologii spun ca va ninge slab, pe arii relativ extinse in Banat, Oltenia, Muntenia, precum si in zona de munte si izolat in rest. Pe litoral sunt posibile precipitatii mixte si vor fi conditii de polei. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre -9 si -1 grad, cu valori mai scazute in depresiuni.

La noapte, in Bucuresti, va ninge slab, iar temperatura minima se va situa in jurul valorii de -3 grade.

Marti, in schimb, va ninge ceva mai consistent, indeosebi ziua. Maxima va fi de un 1 grad si minima de -7 grade.

Prognoza de miercuri pana vineri

Miercuri vremea va deveni deosebit de rece, geroasa noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si ziua va mai ninge, indeosebi la munte, in centrul si estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -17 si -7 grade.

Joi vremea se va mentine geroasa, mai ales noaptea si dimineata, in nord, nord-vest si centru. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de sud a tarii, unde va ninge local indeosebi spre seara si noaptea. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ninsorile izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, mai ridicate pe litoral, dar posibil si usor mai coborate in Transilvania. Temperaturile minime se vor situa in general intre -14 si -4 grade.

Vineri vremea se va mentine rece, local geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii relativ extinse in sudul si estul tarii si local in centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, iar cele minime intre -12 si -4 grade.