O parte din outleturile din Bucuresti sunt mai degraba situate la marginea orasului si nu in centru! Dar asta nu inseamna ca nu gasesti si magazine de tip outlet, pozitionate central sau semi-central!

Sa incepem!

Multi spun ca outletul din Militari, Fashion House, este singurul outlet din Bucuresti! Altii, mai pretentiosi, sustin ca, de fapt, Fashion House are colectii mult prea vechi de haine, incaltaminte si accesorii si la preturi mult prea mari pentru ce ofera!

Acum, noi iti spunem ca daca nu esti dornic sa fii chiar in pas cu moda, ceea ce nu poti sa ceri de la un outlet, poti sa gasesti produse de calitate in acest prim magazin! Exista la vanzare variante "clasice" si astfel "nedemodabile" de achizitii!

O veste buna ar fi ca sambata, pe 13 noiembrie, Fashion House are Super Shopping Day, zi in care reducerile sunt de pana la 90% din pretul recomandat si gasesti acolo si multe alte oferte speciale.

Outletul va fi deschis pentru cumparaturi in aceasta zi speciala intre orele 10:00 si 24:00.

In cele 14 ore cat vei putea cumpara haine, incaltaminte si tot felul de articole sportive si nu numai cu discounturi de pana la 90%, poti castiga si super premii de 500 de lei la fiecare ora!

Mai departe, traversam Capitala spre coltul opus si mergem la Elmec Outlet, situat pe Calea Bucurestilor, la numarul 37 pe DN1, in zona Podului Otopeni.

Aici, vei gasi produse Nike, Converse, Miss Sixty, Killah, Energie, Camper, Replay, Replay & Sons, Calvin Klein Jeans, Marlboro Classics, Dockers, Polo Jeans by Ralph Lauren sau Ocean Pacific.

Un alt outlet, Adidas, este foarte aproape, in aceeasi zona, situat pe DN1 in apropiere de Podul Otopeni.

Un alt outlet-  Nike gasesti si la intersectia bd. Stirbei Voda cu Berzei, iar unul Puma este vizavi de parcul Tei, aproape de D-na Ghica.

In apropiere de gura de metrou Tineretului, pe bd. Dimitrie Cantemir 24, gasesti Infynity Town, un magazin multibrand de tip outlet pentru Levi's, Lee Cooper, Wrangler, Diesel, Gas s.a.m.d..

La Romana, vizavi de ASE, ai Outlet Store, cu blugi Diesel sau Guess, cizme Miss Sixty ieftine si multe alte oferte bune.

Am mai putea pune pe harta outleturilor si magazinele Mini Prix, unde gasesti "la oferta" colectii mai vechi ale unor branduri precum Mango, Zara, Stradivarius, H&M, Jack&Jones.

In cazul Mini Prix, ai putea sa pleci de la ideea ca cel din Romana si cel din Militari sunt cel mai vizitate, deci ai mai putine sanse sa gasesti produse de calitate si ieftine, in timp ce acela din 1 Mai si mai ales cel din Otopeni sunt mai putin "cautate".

Outlet Bigotti pentru barbatii pretentiosi, gasesti la parterul magazinului Obor.

Dar inainte sa ajungem la Obor, ar trebui sa ne oprim putin la Stefan cel Mare, unde este The Outlet.

Aici, vei gasi in general, haine si incaltaminte din Outwear.  Asta daca iti place stilul!

Pentru incaltaminte, ai outletul celor de la Nexus, pe b-dul Regina Elisabeta, in apropiere de Parcul Cismigiu.

Mai multe variante ai pe www.urbo.ro!

Si mai sunt si outleturile online! Le stii?

Unul ar fi acesta!

Dar si acesta! 

Se poate chiar si mai bine?

Raspunsul este DA, in acest caz!

Sa nu uitam si de recent inauguratul outlet de pe fashiondays.ro!

Ce zici? Tu, stii si alte outleturi? Ce recomandari ne faci? Lasa-ne parerea ta in Sectiunea Comentarii de mai jos.