Ca un facut, ploaia torentiala s-a oprit fix inainte de concert, iar Marie si Per au urcat pe scena plini de energie! "Mainile sus, toata lumea" a fost indemnul solistului, iar ce a urmat... va ramane cu siguranta in memoria colectiva.

Marie a cantat piesa "Perfect Day", iar spectatorii s-au straduit sa ii faca artistei o zi perfecta si i-au cantat "La multi ani" la implinirea varstei de 53 de ani.

In semn de multumire, chitaristul formatiei a punctat cateva acorduri din Ciuleandra, dar si din "Silver blue", o piesa pe care o interpreteaza rar si numai pentru fanii infocati. Iar romanii au fost, din moment ce la final au primit doua bis-uri.

Dupa concert Per si Marie s-au intors la hotel unde au fost intampinati din nou de simpatizanti. Marie a cantat impreuna cu fanii o melodie care a consacrat-o in Suedia.

La randul sau Per a desfacut cu mare placere naiul primit de la fanii romani, cu promisiunea ca il va folosi in cantecele viitoare.

Per si Marie au plecat in aceasta dupa amiaza din Romania. Maine vor sustine la Budapesta urmatorul concert din turneul "Charm School".