"Ne-am fixat candidatii la toate sectoarele, la Bucuresti. O sa-i anuntam in perioada urmatoare, cu o strategie potrivita. Suntem la finalul evaluarii si sunt convinsa ca PDL la Bucuresti va face o surpriza frumoasa, pentru ca nu doar avem in acest moment doua sectoare in care detinem primaria, dar avem mari sanse sa mai castigam cel putin un sector", a declarat vicepresedintele PDL, citata de Mediafax.

Elena Udrea nu a dat nume, explicand ca este vorba despre o strategie de lansare a candidatilor prin intermediul careia acestia vor deveni cunoscuti, dar a precizat ca este vorba despre persoane care "sunt din organizatia de Bucuresti".

"Sa speram ca inca veti mai avea surprize cu noi. Nu va pot spune cine sunt, pentru ca avem o strategie de lansare a candidatilor. Vehiculati foarte multa lume, cred ca ar fi greu sa ratati . Dar, cine stie, asa cum s-a mai intamplat in istoria candidaturilor la Bucuresti, castigatorul poate aparea oricand pe ultima suta de metri”, a mai declarat vicepresedintele PDL.

Udrea: "Sunt convinsa ca, daca ar candida, Boc ar castiga primaria Cluj"

Presedintele PDL Emil Boc ar castiga alegerile pentru primaria Cluj-Napoca, daca s-ar decide sa candideze, este de parere Elena Udrea.

"Eu sunt convinsa ca Emil Boc, presedintele partidului, are toate sansele sa castige primaria Clujului. Ar castiga-o daca ar candida", a declarat fostul ministru al Turismului, adaugand ca optiunea unei eventuale candidaturi ii apartine doar lui Emil Boc. "Daca decide sa mearga acolo sau nu, cred ca trebuie sa ne spuna Emil Boc", a subliniat Udrea.

Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, vineri, ca filiala judeteana ia in calcul patru potential candidati pentru Primaria Cluj-Napoca, fiind derulat in prezent un sondaj de opinie in municipiu.

"Suntem intr-un proces de evaluare a candidatilor pentru functiile de primar in localitatile judetului. Am demarat un sondaj de opinie, iar PDL Cluj ia in calcul patru persoane pentru Primaria Cluj-Napoca, sunt patru potentiale candidaturi, suficiente incat sa dam o solutie buna pentru clujeni. Emil Boc este presedintele PDL si nu cred ca are nevoie de propuneri din partea unei organizatii de a se manifesta intr-o forma sau alta. Dansul poate sa faca ceea ce doreste. El va decide ce va face si care va fi viitorul lui politic. Ca presedinte de organizatie, in mod cert imi doresc un candidat cu un astfel de potential cum este al domnului Boc. Emil Boc mai are foarte multe de spus in ceea ce priveste Primaria Cluj-Napoca, dar doar dansul ne poate spune sau nu daca accepta sa faca acest pas de a veni la Primarie", a precizat Daniel Buda.

Citeste si:

Credinta, destinatie de concediu. Turistii romani cheltuiesc anual peste 25 milioane de euro pentru pelerinaje in Israel