Dupa tranzactie, cei din urma si-au mutat site-ul pe noua adresa web fb.org. Domeniul fb.com va fi folosit in principal pentru angajati intrucat planul Facebook este de a dat voie celor inregistrati sa-si faca adresa [email protected]!

In fiecare zi, prin intermediul Facebook, sunt trimise mai mult de patru miliarde de mesaje de catre aproximativ 350 de milioane de utilizatori din cei 500 pe care platforma sociala ii are, potrivit spuselor lui Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai mari retele de socializare din lume!

Facebook are in plan sa creeze un sistem de e-mail in care sa fie incluse e-mailul, mesajele instant primite, chat-ul, SMS-urile samd. 

Nou sistem este creat in asa fel incat sa salveze toate mesajele, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor avea o arhiva a ceea ce au comunicat.

Sistemul ar trebui sa functioneze impreuna cu alte sisteme de e-mail, precum Gmail si Yahoo, iar daca vrei sa trimiti un e-mail, iar destinarul vrea sa-l primeasca de tip mesaj text, acest lucru va trebui sa functioneze.

Vor exista in plus si mesaje vocale!

Inca nu se stie cand!