Clientii vizati pentru carduri sunt toti cei care au domiciliul stabil in Romania si au implinit 14 ani. Va prezentam mai jos ofertele de carduri pe care le au cele mai mari lanturi si va spunem la ce s-au mai gandit ca sa atraga cat mai multi clienti.

Sensiblu

La farmaciile Sensiblu, cardul poate fi primit dupa simpla completare a unui formular de inscriere si cam asa procedeaza toate unitatile farmaceutice.

Compania are insa spre deosebire de concurenti cele mai multe tipuri de carduri. De exemplu, cel mai cunoscut este cardul Standard Sensiblu. Acest card ofera posesorului acumulare de puncte si acces la diferite promotii imediat dupa primirea cardului, precum si preschimbarea punctelor in produse dupa 15 zile lucratoare de la predarea in farmacie a formularului completat si semnat.

Din beneficii fac parte: transformarea a 5% din suma platita in puncte pe card, 300 de puncte cadou de ziua de nastere, disponibile in luna respectiva, reduceri directe sau alte beneficii la serviciile partenerilor din programul de fidelitate Sensiblu.

Un alt tip de card Sensiblu este cardul Standard cu discount direct si in care primesti reduceri de 5% la aproape toate categoriile de produse. In plus, de ziua de nastere, ai dreptul la o reducere suplimentara de 6 lei la total bon, mai spune compania.

In plus, poti avea acces la reduceri directe sau alte beneficii la serviciile partenerilor din programul de fidelitate Sensiblu.

Urmeaza Cardul Silver Sensiblu si la el ajungi daca ai un card standard de cel putin 6 luni si daca ai acumulat minimum 600 de puncte pe card in aceasta perioada, conform achizitiilor facute in farmacii.

Avantajul este ca vei primi mai multe puncte! In loc de 5% vei primi in puncte 6% din suma platita, ramai la 300 de puncte cadou de ziua de nastere, disponibile in luna respectiva, dar ti se dubleaza numarul de puncte pentru achizitiile efectuate in data de 20 a fiecarei luni si ai si reduceri directe sau alte beneficii la serviciile partenerilor din programul de fidelitate Sensiblu.

Nivelul urmator nu putea fi decat Cardul Gold Sensiblu! Pe acesta il primesti doar daca ai card Standard sau Silver, de cel putin 6 luni si ai acumulat minimum 1.800 de puncte pe card in aceasta perioada, conform achizitiilor din farmacii.

Utilizarea lui presupune acumulare de puncte si acces la diferite promotii imediat dupa primire, precum si preschimbarea punctelor in produse dupa 15 zile lucratoare de la predarea in farmacie a formularului completat si semnat.

Din beneficii fac parte: 7% din suma platita acumulata in puncte pe card, 300 de puncte cadou de ziua de nastere, disponibile in luna respectiva, triplarea numarului de puncte pentru achizitiile efectuate in data de 20 a fiecarei luni, reduceri directe sau alte beneficii la serviciile partenerilor din programul de fidelitate.

Daca faci des cumparaturi in farmaciile Sensiblu, ai putea sa aplici pentru un Bonus Card Sensiblu adica un card de credit emis de Garanti Bank in parteneriat cu reteaua de farmacii.

Daca folosesti Bonus Cardul in Farmaciile Sensiblu beneficiezi de bonusuri de pana la 2% si poti plati produsele si in trei rate fara dobanda, potrivit informatiilor Sensiblu.

Care este diferenta dintre Bonus Card si celelalte carduri de credit? Bonus Card iti aduce cumparaturi gratuite. Ori de cate ori cumperi cu Bonus Card, in tara sau in strainatate, castigi bonus, iar bonusul acumulat il poti folosi integral sau partial pentru a cumpara orice in magazinele partenere.

Help Net

La Help Net, sistemul de fidelizare este diferit de cel de la Sensiblu si daca ai un simplu card de fidelitate scoti mai putini bani din buzunar, pentru ca ai o reducere de 5% la toate produsele existente in farmaciile (cu exceptia celor eliberate pe baza de retete compensate).

Posesorul cardului poate solicita si primi consiliere medicala pe probleme de sanatate si frumusete si cardul iti da posibilitatea de a participa la promotii speciale si concursuri, adresate in exclusivitate clientilor fideli.

Tot Help Net are un program special pentru bolnavii de diabet care pot primi in farmaciile retelei o reducere de 7% la produsele selectionate destinate tratamentului diabetului si bolilor associate, o reducere de 5% la orice produs achizitionat, altele decat cele mentionate mai sus, cu exceptia medicamentelor eliberate in regim compensat sau gratuit si acces GRATUIT la serviciul de masurare a glicemiei.

Daca va plac dermo-cosmeticele ar trebui sa stiti ca la Help Net puteti deveni membru al Clubul Dermotherapy. Asta daca aveti un card de fidelitate si cumparati de 100 de lei dermo-cosmetice! Ce aduce calitatea de membru in acest club?

Vei putea sa ai parte de sedinte GRATUITE de analiza a pielii, sa ti se ofere recomandari potrivite problemelor tale si sa ai acces la tot felul de promotii la dermo-cosmetice. Mai mult decat atat, vei putea participa la evenimentele Help Net dedicate membrilor Clubului, intalniri cu medici dermatologi si personalitati din domeniul sanatatii si frumusetii.

Chiar zilele astea, Help Net are o oferta inedita. Poti primi recomandari pentru silueta perfecta sau pentru schimbarea stilului de viata direct de la Florin Preuteasa, antrenor de fitness si fost campion national la culturism.

Mai mult, pe tot parcursul lunii mai, in farmaciile Help Net selectionate vei gasi aparatele de masurare GRATUITA a raportului dintre tesutul adipos si masa musculara si un sfat despre cum poti sa ajungi rapid si sanatos la silueta perfecta.

Catena

La Catena, cardul de fidelitate iti da puncte si ai si acces la reduceri suplimentare, promotii si campanii special concepute.

Cardul Catena presupune acumularea de puncte la cumparaturile efectuate, pe valoarea cash platita, astfel:
la fiecare 1 RON platit cash se acumuleaza pe card 1 punct, iar punctele acumulate pot fi transformate in bani pentru achizitionarea de produse.

Valoarea unui punct este de 0,05 RON (500 de lei vechi), echivaland cu o reducere de 5% acordata clientilor.

In magazinul online Catena, dar si in farmacii se gasesc foarte multe produse "la oferta"! Mai multe detalii AICI!

DONA

Cum se rasplateste fidelitatea in farmaciile Dona? Cardul de fidelitate Farmaciile DONA iti ofera mai multe avantaje.

Astfel, platesti cu 5% mai putin la cumpararea oricarui produs farmaceutic sau cosmetic (exceptie fac medicamentele eliberate pe baza retetelor gratuite sau compensate) si iti asigura si reduceri la serviciile oferite de partenerii (centre medicale, policlinici etc.).

Tot in farmaciile DONA ai si Cardul de fidelitate – Diabet care iti adduce o reducere de 7% la cumpararea produselor destinate tratamentului diabetului si a bolilor asociate (lista cu produsele este afisata in toate farmaciile retelei) si platesti cu 5% mai putin la cumpararea oricarui produs farmaceutic sau cosmetic (altele decat cele mentionate mai sus, exceptie fac medicamentele eliberate pe baza retetelor gratuite sau compensate).

Daca esti mamica exista un card de fidelitate cu reduceri suplimentare. Cardul de fidelitate Farmaciile DONA pentru Copilul Meu ofera posesorului sau avantajele de mai jos:

-      Platesti mai putin cu 7%, la cumpararea produselor destinate copiilor (lista cu produsele este afisata in toate Farmaciile DONA)
-      Platesti cu 5% mai putin, la cumpararea oricarui produs farmaceutic sau cosmetic (altele decat cele mentionate mai sus, exceptie fac medicamentele eliberate pe baza retetelor gratuite sau compensate)
-      Ai posibilitatea de a beneficia de reduceri la serviciile oferite de partenerii Farmaciilor DONA (centre medicale, policlinici etc.)
-     Iti permite participarea la promotii speciale si concursuri, adresate doar clientilor fideli

Centrofarm

Cardul de fidelitate Centrofarm este un card pe care poti acumula puncte la cumpararea de produse din farmaciile retelei cu acelasi nume. Punctele se cumuleaza conform unei scheme de bonificatie si pot fi folosite pentru plata totala sau partiala a altor produse, tot in farmaciile Centrofarm.

Punctele se acumuleaza doar la achizitii in farmaciile Centrofarm astfel:
- pentru produsele cosmetice, la fiecare 10 lei, clientul primeste 10 puncte, ceea ce reprezinta 10% din valoarea produselor cosmetice cumparate;

-pentru toate celelalte produse (medicamente, suplimenti nutritivi, parafarmaceutice, etc.), la fiecare 30 lei se vor inregistra in contul cardului 10 puncte, ceea ce reprezinta 3% din valoarea produselor cumparate. La retete compensate se acorda puncte doar pentru suma platita iar la cele gratuite nu se acorda puncte. Un punct valoreaza 0,1 lei.

Exista si un card de credit cobranded Visa Centrofarm - Banca Transilvania, care este in acelasi timp si un card de fidelitate.

Carduri ofera reduceri sumplimentare si puncte bonus pentru produse care fac parte din oferte special, plus acces la alte oferte speciale si concursuri organizate de Centrofarm.

Cardul se foloseste prima data la Centrofarm pentru cumparaturi, dupa care se poate folosi la orice bancomat si comerciant care afiseaza sigla VISA din Romania si strainatate si pe Internet.

Posesorii sai au o perioada de gratie de maximum 55 zile in care banca nu calculeaza dobanzi pentru cumparaturi la comercianti cu conditia de a efectua rulaj maxim in luna urmatoare. Mai multe informatii gasesti AICI!