Prezenta la Biroul Permanent National al Organizatiei de femei a PDL care se desfasoara la Baile Herculane in perioada 15 - 16 mai, Sulfina Barbu a spus ca Organizatia de femei a PDL nu este de acord cu diminuarea indemnizatiei pentru cresterea copiilor.

"Organizatia de femei a PDL a decis sa solicite Guvernului sa caute solutii pentru a nu diminua alocatia si indemnizatia pentru cresterea copiilor. Este corecta si necesara solicitarea presedintelui Traian Basescu de a reaseza sistemul de protectie sociala, astfel incat de ajutoarele sociale sa beneficieze doar categoriile sociale vulnerabile si sa evitam cumularea nejustificata de diverse ajutoare sociale. Ajutorul pentru cresterea copiilor insa, nu este un ajutor de care poti profita mintind. Aici lucrurile sunt clare, cu nasterea unui copil nu poti pacali autoritatile", sustine Sulfina Barbu, citata de Mediafax.

Ea mai spune ca este "total de acord ca statul nu mai are de unde sa cheltuiasca la fel de mult ca inainte, dar scopul planului de austeritate este redresarea Romaniei". Sulfina Barbu adauga insa ca "nimeni nu poate gandi revigorarea Romaniei pe termen lung fara sprijinul acordat familiilor in cresterea copiilor".

Citeste aici ce mai spunea vineri consilierul premierului Andreea Paul - Vass despre indemnizatii!