Prin aceeasi decizie a Tribunalului Bucuresti au fost condamnati si fostul director executiv economic al Companiei Nationale Posta Romana, Emanoil Lepadatu, fostul director executiv dezvoltare strategica, Andrei Marinescu, si fostul sef al Departamentului IT in CN Posta Romana Vasile Barbulet, toti trei primind tot cate zece ani si sase luni de inchisoare pentru abuz in serviciu. 

Cei patru fosti directori trebuie sa achite Companiei Nationale Posta Romana 6.583.000 de euro cu dobanda legala aferenta de la data savarsirii infractiunii si pana la achitarea integrala a debitului. 

Decizia Tribunalului nu este definitiva si poate fi contestata cu apel. 

In decembrie 2014, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata pe cei patru. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in 2008, Dan Mihai Toader, Emanoil Lepadatu, Andrei Marinescu, in calitate de directori, si Barbulet Vasile, in calitate de sef departament, "si-au indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu in contextul organizarii si derularii achizitiei si implementarii unor produse informatice de la firma Data Tech Business Solutions Ltd Cipru". 

Produsele au fost cumparate la un pret supraevaluat de 12 ori, in lipsa fondurilor proprii aferente si fara indeplinirea in totalitate a obligatiilor contractuale de catre furnizor, paguba produsa patrimoniului CN Posta Romana fiind estimata la 6.583.000 de euro, a aratat DNA. 

Cei patru inculpati ar fi contribuit astfel la obtinerea, de catre firma Data Tech, a unui avantaj patrimonial constand in diferenta dintre pretul de achizitie al produsului de la producatorul Computer Associates si pretul de vanzare catre Posta Romana, respectiv suma de 6.083.000 de euro.