1. Display Bluetooth LiveView de la Sony Ericsson

Ceea ce il diferentieaza de restul produselor sunt designul simplu, dar si calitatile sale aparte.

Acest dispozitiv ofera posibilitatea de a vizualiza notificari, asa cum sunt mesajele text, mesajele multimedia, apelurile sosite, evenimentele din calendar, actualizarile de pe Facebook si Twitter. Totul este foarte simplu: dispozitivul LiveView utilizeaza o conexiune Bluetooth cu telefonul tau, iar la fiecare notificare importanta, acesta va vibra.

Se poate purta in doua moduri, fie cu ajutorul unei clame, fie printr-o curea la incheietura mainii. Afisajul cu Bluetooth LiveView poate controla aplicatia de redare a muzicii din telefonul tau.

Magazinul nostru online de accesorii gsm iti ofera cateva metode de reincarcare.

Fie ca esti in masina, acasa sau pe traseu, iata o gama variata de produse: incarcator auto compact An401, sistem de putere CPP-100, microincarcator de voiaj CMT-60

2. Incarcatorul auto An401

Vrei sa stai cat mai mult de vorba cu prietenii sau vrei sa poti asculta cat mai multa muzica oricand si oricum? Acum este posibil! Cu dimensiunile foarte mici, acest cablu auto de incarcare are o protectie de incarcare pentru masina ta si ofera telefonului tau mobil incarcarea corecta.

3. Sistemul de putere CPP-100

Este atat de mic si de usor de folosit, incat il poti purta oriunde, toata ziua. Il poti conecta direct la telefonul tau, fara a avea nevoie de cabluri sau de adaptoare.

Cu dispozitivul CPP-100 obtii alimentare instantanee.

Poti reincarca fara grija aceasta baterie, de nenumarate ori, cu o minima reducere a performantelor. 

4. Incarcatorul de urgenta CMT-60

In caz de urgenta, avem solutia la indemana: incarcatorul de urgenta  CMT-60. Il poti folosi oriunde, in orice locatie. Trebuie doar sa il conectezi direct la o priza din perete si poti vorbi la nesfarsit.

Cu acest microincarcator de voiaj nu pierzi contactul niciodata. Telefonul tau mobil va fi incarcat in siguranta chiar daca este in geanta, pentru ca acum CMT-60 are solutia ideala de incarcare prin doua baterii R6.

5.   Castile stereo prin bluetooth HBH-IS800

NU ai experimentat inca placerea muzicii fara fire? Ai putea incerca sa utilizezi castile stereo prin bluetooth HBH-IS800. Ele iti ofera posibilitate de a asculta muzica din telefonul tau la o calitate inalta a sunetului. Cu toate ca aceste casti HBH-IS800 sunt de mici dimensiuni au un sunet de inalta precizie.

6. Suportul auto Nokia CR-122

Suportul auto Nokia CR-122 compact pentru telefonul mobil Nokia N8 este conceput special pentru a pastra in siguranta telefonul, atunci cand esti la volan.

Este ideal pentru apelurile fara ajutorul mainilor sau pentru vizualizarea traseului atunci cand navighezi. Suportul se ataseaza cu usurinta pe parbriz sau bord si poate fi reglat intr-o pozitie, care sa permita vizualizarea optima.

7. Incarcatorul de la Nokia DC-14

Acest dispozitiv poate parea banal, dar nu este deloc asa.

El poate incarca telefonul tau preferat si de la bicicleta prin sistemul cuplat la roata din fata.

Astfel, utilizezi propria putere de pedalare pentru a incarca telefonul gratuit, eficient si sigur cand mergi pe bicicleta. Acest kit incarcator durabil reprezinta un mod comod de a te asigura ca poti pastra legatura cu ceilalti.

8. Parrot Quadricopter AR.Drone

Acesta este produsul cel mai bine vandut de la NokiaGsm.ro, nu numai pentru ca are un pret foarte avantajos.

La ce este bun? Te ajuta sa pilotezi un elicopter de mici dimensiuni, de jucarie insa, chiar si cu un iPhone sau un iPod! Pare ireal, nu? Este insa un mod ideal de a-ti petrece o dupa-amiaza cu prietenii! VEZI AICI cum functioneaza!

Are si un sistem de autopilot si aterizare sigura de pilotul automat atunci cand conexiunea este intrerupta.

Viteza atinsa este de 18 km pe ora, avand un timp de functionare de aproximativ 12 minute fiind compatibil cu iPhone Apple 4, 3GS, 3G, 2G, iPod touch si iPad cu WiFi.

9. Suport auto original Samsung ECS-V968 pentru Galaxy S

Este un produs nou, care poate fi lipit pe geam si bord masina, holder telefon, inclusiv incarcator de masina cu conector microUSB.

Suportul auto este proiectat pentru metinarea dizpozitivului/terminalului detinut intr-o pozitie fixa si stabila.

Adaptabil si demn de incredere, suportul auto ocupa un loc central intr-o solutie de comunicare facila si utilizarea in conditii de maxima siguranta la volan.

Iti ofera astfel libertate de alegere indiferent de terminalul pe care il preferi astazi sau de cel pe care il vei prefera maine.

10. Griffin WindowSeat Aux Universal Mobile Holder + Aux

Este produsul cel mai nou pe piata, lansat acum de NokiaGsm.ro la un pret special.

Acest suport universal multifunctional special pentru telefonul tau fiind compatibil cu Apple iPod touch, iPod classic, iPhone 3G, iPhone 3GS,iPhone 4, iPhone 1st Generation, Sony Walkman X-Series,Microsoft Zune HD, Zune 120 Gbyte, HTC Desire, Samsung P3, ACE, Intrepid, Jack, Moment, i900 Omnia, Saga, Instinct HD, Behold II, BlackBerry Bold 9000, 9700 Bold, Curve 8310, 8320, 8330, 8520 Curve, 8900 Curve, 9300 Curve 3G, 9300 Curve 3G, Storm 9500 & Storm2 9520, HTC Hero, Desire, Droid Eris, Imagio, Shadow, Snap, Tilt2, Touch Diamond, Touch Diamond2, Touch Pro, LG Incite, Motorola Cliq, Droid, Milestone, Palm Pixi, Pre, Treo 755p, Treo Pro, Garmin.

Car holderul, precum si toate aceste produse pot fi gasite la magazinul online www.AccesoriiOriginaleGsm.ro sau la NokiaGsm.ro. Pentru detalii suplimentare, trebuie doar sa ii contactezi pe reprezentantii site-urilor de comert electronic.

Cei de la www.AccesoriiOriginaleGsm.ro recomanda cu incredere produsele de la Sony Ericsson, pentru siguranta si calitatea lor. Ei spun ca daca vrei perfomante optime, este timpul sa-ti echipezi telefonul cu un accesoriu original Sony Ericsson.

NokiaGsm.ro are in spate o firma cu experienta pe piata de telefonie mobila, accesorii originale pentru telefoane mobile, piese, componente telefoane, service GSM. 

NokiaGsm.ro, dar si www.AccesoriiOriginaleGsm.ro anunta ca produsele vandute sunt garantate ca avand o calitate foarte buna si preturi foarte avantajoase.

Gasesti aici o gama variata de accesorii GSM originale de la cei mai mari producatori lume, sub marci de renume precum Nokia, Samsung, HTC, iPhone, Sony Ericsson, Motorola, LG sau BlackBerry.

Oferta NokiaGsm.ro cuprinde acumulatori, incarcatoare de retea, incarcatoare auto, handsfree, cabluri de date si cititoare de carduri de memorie, carcase telefoane mobile, Stylus Pen Nokia, casti cu fir, casti bluetooth, car kit, huse si tocuri, display telefoane.

Daca faci comenzi online cu doar 4 click-uri ai si finalizat comanda.

Simplu, nu?