Dezghetarea parbrizului cand afara crapa pietrele este cosmarul tuturor soferilor. Ca sa uitati de el, exista solutii contra cost.

Soferii mai comozi isi pot instala pe masina un sistem activat prin telecomanda. Printr-o simpla aplasare a unui buton, motorul porneste. La fel si sistemul de incalzire, iar proprietarii masinilor nu mai trebuie sa se chinuie in frig, ca sa-si dezgheteze parbrizul.

Sistemul poate fi actionat de la o distanta mare, chiar si de la 1.600 de metri. Se poate verifica inainte de a urca in masina temperatura din habitaclul masinii pe LCD-ul din telecomanda.

Telecomanda porneste motorul, dar nu descuie masina. Iar daca soferul nu baga cheia in contact in cel mult 12 minute, motorul se opreste. Moftul costa de la 699 de lei in sus.

Daca totusi nu aveti atatia bani la dispozitie, dar v-ati saturat sa dezghetati parbrizul in frig in fiecare dimineata, cu 15 lei puteti cumpara o folie impotriva inghetului.

Ca sa nu va inghete mainile in manusi puteti folosi doua comprese termice. Este foarte simplu. Le agitati usor, iar apoi le introduceti in interiorul manusii, iar ele vor mentine o temperatura ridicata timp de aproximativ cinci ore. Iar daca nu aveti manusi si v-au inghetat mainile de la frig, exista si compresa termica instant. In cateva secunde ajunge la 50 de grade Celsius.

S-a gasit o solutie si pentru soferii care nu vor sa-si puna lanturi pe cauciucuri. Ei pot opta pentru husele din panza anti derapaj. Doua se vand cu 150 de lei.

In rest, preturile au ramas ca anul trecut. Cinci kilograme de sare costa patru lei, iar o lopata serioasa 51. Racletele pornesc de la cinci lei, iar cele mai sofisticate ajung la 24.