Sunt colectii complete high fashion, reduse la scara pentru dimensiunile celor mici. Daca mama e in rochie de seara, nici bebelusul nu se lasa mai prejos. Daca tatal poarta smoking, costum de mire sau militar, baiatul ii seamana leit. Dar costa intre 300 si 500 de lei!

Cu asemenea hainute, cei mici sunt moderni din cap pana la botosei sau pantofiori de lac.

La fel, e de bon ton sa pastrezi mirul de botez in sticlute speciale, care te scapa de 40-50 de lei. Apoi, un cufar pentru amintirile primului an, in loc de o cutie oarecare. Legat in piele naturala sau invelit in dantela filigran, costa intre 200 si 300 de lei.

Daca optiunile de la targ nu va multumesc, nu uitati magazinele pentru copii din mall-uri. Aici variantele vor fi mai numeroase si marcile mai sonore, dar nu veti beneficia de reduceri.

Dar, fiti pe pace, bijuteriile textile sau pantofii de lac nu raman pe raft. La noi, ca si in Statele Unite, ultimii veniti in familie isi poarta la vedere statutul social.

In final, aflati ca pana si scutecele de unica folosinta poti fi... in tendinte. Cele mai noi au desene "simpatice", care dispar cand bebelusul trebuie schimbat, iar altele sunt fabricate din bumbac organic.

Cine vrea sa fie modern pana la piele plateste insa cu 20% peste media pietei.