Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa rezervi azi biletul la Blue Air, pana la ora 24.00!

Potrivit companiei, promotia este valabila pentru orice zbor Blue Air, cu exceptia destinatiilor: Havana, Bangkok, Lamezia Terme, Palermo si Torino (nou lansate).

Perioada de calatorie pentru aceasta promotie este 15 aprilie – 30 octombrie.

Ca sa cumperi bilete de la Blue Air, poti sa te adresezi agentiilor proprii ale companiei din Romania si din strainatate, agentiilor partenere, dar poti sa rezervi si sa cumperi direct de pe site.
 
Pentru achizitionarea online, trebuie sa urmezi 5 pasi:
-cautarea destinatiei
-selectarea zborului
-confirmarea zborului
-plata
-imprimarea biletului (optional).

Toate biletele vandute prin internet sau prin centrul de rezervari se pot achita cu un card de credit/debit valabil . In baza confirmarii se emite un cod de rezervare. Pentru a te imbarca trebuie sa prezinti acest cod impreuna cu un act de identitate valabil la ghiseul nostru de check-in din aeroport (pasaportul e obligatoriu pentru destinatiile din afara UE), anunta compania aeriana.

Aici ati toate destinatiile spre care zboara Blue Air. Da click!

Operatorul aerian Blue Air va opera din luna mai zboruri catre trei noi destinatii din Italia  - Palermo, Torino si Lamezia - si catre Bangkok si Havana in baza unui parteneriat de tip code-share incheiat cu italienii de la Blue Panorama.

Preturile pentru zborurile spre Havana variaza intre 370 si 520 de euro, iar pentru capitala Thailandei sunt intre 350 si 500 euro, in functie de perioada aleasa pentru calatorie.

Blue Air estimeaza pentru primul an de functionare circa 20.000 de pasageri pe noile rute.

Blue Air crede ca va avea o cifra de faceri de 2-3 milioane de euro pe cele cinci destinatii.

In prezent, 30% din zborurile operate de Blue Air au ca destinatie Italia. Compania de smart flying are peste 50 de rute in Europa, penultimele curse nou lansate sunt pe rutele Bucuresti – Dublin si Bucuresti – Florenta, incepand cu orarul de vara (28 martie 2010 – 30 octombrie 2010).