Daca poti renunta la confortul unei masini ca sa te descurci mai usor prin aglomeratia urbana atunci poti sa-ti cumperi o motocicleta.

Iar daca nu iti permiti una noua, incearca o motocicleta Suzuki de la executari silite. Te costa 2.349 de euro, fara TVA si o poti cumpara cu 130.000 de kilometri parcursi in Bucuresti.

Tot de aici iti poti lua un ATV pentru drumetiile la munte, insa pretul creste. Un Polaris Ranger este vandut cu peste 6.700 de euro sau cu 4.000 de euro.

Daca insa te-ai hotarat pentru o motocicleta, ofertele sunt mai numeroase. Pentru un vehicul cu 184 CP si o capacitate cilindrica de 1.340 de CC, vei da 7.500 de euro.

Citeste si Ce oferte de masini sunt acum la executari silite

Electrocasnice si mobila de la executari silite. Piata e plina de oferte!

In schimb, pentru amatorii de distractii pe mare, un iaht costa de la 28.000 de euro si are o lungime de 6,4 metri si o latime de 2,55 si este destinat unui grup de maximum sapte persoane.

Cum participi la o licitatie de la executari silite?

Ca sa participi la o licitatie trebuie sa depui 10% din pretul de vanzare. Apoi, pana la termenul licitatiei, trebuie sa depui 10% din pretul cerut, dovada atasandu-se la oferta de cumparare.

In continuare, trebuie sa faci o oferta de cumparare cu cel putin cinci zile inainte de termenul fixat pentru licitatie. Dar daca nu castigi licitatia, nu te ingrijora! Tot ce trebuie sa faci, este sa faci o cerere adresata executorului.