Noua categorie, realizata in colaborare cu ejocuri.ro, vine la scurt timp de la lansarea Cupei Mondiale 3D, joc ce le oferea microbistilor pasionati de jocuri sansa de a-si conduce echipa favorita spre victorie si de a-si testa indemanarea si instinctul fotbalistic.

Prin aceasta categorie, Central European Media Entertainment, trustul din care face parte Pro Tv S.A, isi manifesta interesul pentru piata de gaming din Europa Centrala si de Est, anunta Constantin Cocioaba, Project Manager Pro Tv. Intentionam astfel sa oferim vizitatorilor o gama cat mai variata de produse si servicii si sa obtinem in decurs de 6 luni - 1 an cea mai mare audienta de sex masculin din Romania, a adaugat acesta.

Sport.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro si www.wrestlingfan.ro.