La Constanta, ninge viscolit de aproape 12 ore. Intreg litoralul se afla sub cod portocaliu de viscol. Aici la intrarea in statiunea Mamaia vizibilitatea este aproape de zero, iar vantul sulfa in rafale ce depasesc adesea peste 100 de kilometri pe ora."

"Codul portocaliu este emis pentru fenomene meteo periculoase imediate si vizeaza in principal fenomene de viscol. Va ninge, iar vantul va prezenta intensificari sustinute cu viteza de peste 70km pe ora la rafala, viscolind si spulberand zapada, ceea ce va duce la scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m", a declarat Viorica Dima.

Pe o asemenea vreme vitrega, drumarii au lucrat fara oprire, ca sa curete soselele de zapada adusa de viscol. Nici marea nu s-a linistit o clipa. Viscolul a pus stapanire pe intreg litoralul, pe faleza abia daca poti sa vezi la doi pasi. Valurile uriase, ridicate de vant la tarm, i-au facut pe multi sa iasa din case ca sa priveasca spectacolul naturii.  

Nu am mai vazut-o asa, cine iubeste marea acum trebuie sa vina sa o vada, ne sfatuieste un localnic.

Porturile maritime din Constanta, Mangalia si Midia au ramas in continuare inchise pentru ca avertismentul de furtuna s-a prelungit pana joi seara. 15 localitati din judetul Constanta nu au energie electrica, iar pe opt drumuri judetene si comunale se circula cu mare dificultate.   Si pe Autostrada Soarelui. Aveti  grija cum circulati, vantul bate cu 100 de km la ora.