Cantareata in varsta de 24 de ani, pe numele real Elena Alexandra Aposteanu, este considerata un fenomen pe scena muzicii dance, cucerind, in foarte scurt timp, cluburile din Europa si Orientul Mijlociu.

In doar doi ani, Inna a devenit un nume important in intreaga Europa, iar piese precum "Hot", "Amazing" si "Deja Vu" au ajuns pe primele locuri in topurile muzicale internationale. Inna este primul artist roman care s-a situat pe pozitia intai intr-un top realizat de celebra revista americana Billboard, iar anul trecut a castigat cinci premii la Romanian Music Awards.

Recent, ea a fost recompensata cu un disc de platina in Franta, pentru vanzarea a 100.000 de unitati ale albumului "Hot", dar si cu un disc de aur in Olanda, pentru 25.000 de unitati vandute ale aceluiasi material discografic.

In decembrie 2010, Inna a primit European Border Breakers' Award (EBBA), distinctie acordata artistilor noi pentru succesul obtinut cu primul album lansat.

Prin programul Vodafone Best Music, Vodafone a fost sponsorul oficial al mai multor concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Depeche Mode. Concertul Innei este cel de-al doilea eveniment muzical al anului "powered by Vodafone", dupa Bon Jovi, anuntat pentru 10 iulie in Capitala.

Biletele pentru concertul Innei se gasesc in reteaua Eventim la o singura categorie de pret, in presale - 80 de lei.