Sa intram in detalii: EuroSmart Investment, care se prezinta pe site-ul sau drept dezvoltator imobiliar specializat in segmentul constructiilor rezidentiale de lux, a prezentat la Forumul financiar, ce are loc la Bucuresti in perioada 25-26 mai pliante cu cele patru personaje, care promoveaza ansamblul EMINESCU ST. 220, situat ultracentral la doar cateva minute de Piata Romana si Universitate.

Poate nu este o intamplare ca la forumul in cauza Boc, Vladescu, Roubini si Isarescu figureaza ca fiind cei mai importanti invitati!

Contactati de incont.ro pentru explicatii, reprezentantii companiei in cauza au refuzat sa comenteze pe marginea subiectului.

Pe primul dintre pliantele, distribuite la forum, este prezentat Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, in compania selecta a lui Nouriel Roubini, reputatul economist american, care a previzionat criza economica din SUA cu un an inainte ca aceasta sa aiba loc.

Situati la etajul patru al imobilului, ce pare mic, fata de staturile lor impozante, cei doi au o pozitie similara (mainile incrucisate la piept), dar in timp ce Isarescu rade, Roubini este incruntat. Cativa oameni, de data asta in fotografii reale si nu trucate, sunt prezentati in acelasi pliant la marimi poate de cateva zeci de ori mai reduse decat cele doua personalitati.

In josul fotografiei, pliantul ne anunta ca ansamblul din Eminescu 220 are 42 de parcari subterane. Aveti imaginea mai jos!

Mai departe, in al doilea pliant, premierul Romaniei, Emil Boc, si ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, "sunt urcati" direct pe cladire.

Reclama suna cam asa: singura cladire din Romania de dupa 1989, care are apartamente cu inaltimi de pana la 3,20 metri. Aveti imaginea mai jos!

Potrivit site-ului companiei EuroSmart Investment, complexul Eminescu va avea o suprafata totala construita de 7.246 mp si este dezvoltat pe un teren de 1.400 mp. Mai mult, din cele 29 de apartamente care figureaza spre vanzare, noua au fost deja vandute sau rezervate, restul fiind inca pe piata!

Suprafata lor variaza intre 80 de metri patrati, pentru cel mai mic apartament, si 320 de metri patrati pentru un apartament penthouse, duplex. Zece dintre apartamentele imobilului sunt concepute in stil duplex, patru dintre acestea fiind penthouse-uri.
 
Conform datelor Registrului Comertului, EuroSmart Investment  are un capital social de 14,575 milioane de lei  si este controlata de mai multe persoane fizice (MARINA - IOANA POPOVICI - 62,6152%,  RAZVAN - ION UNGURELU -
0,00002%, LEONTIN - ALEXANDRU - DINU  DINULESCU - 0,00002%, GEORGE BALAN - 0,00002%) si persoana juridica - FORUM INVEST SA cu 37,3842%.
 
Administrator este LEONTIN - ALEXANDRU - DINU DINULESCU, vicepresedinte al Forum Invest.

Potrivit datelor Ministerului de Finante, firma in cauza a fost infiintata in data de 21 iunie 2007 si avea la finele lui 2008 un numar de trei angajati si pierderi de 1,721 milioane de lei (circa 430.000 de euro).