Acum, depinde si ce premiu vrei! Sunt si bani in joc, dar si weekend-uri romantice departe de tara, seturi de cosmetice, masini, covoare, iPad-uri, bilete la meciuri de fotbal care urmeaza sa fie jucate de nationala Romaniei si fel de fel de alte lucruri.

Unul dintre site-urile care reuneste tot felul de concursuri online cu diverse premii este www.concursuri.biz. Sa nu uitam insa si de www.konkurs.ro, www.infopromotii.ro, premii.biz, econcursuri.ro sau concursuri-online.ro.

Daca inca mai stai sa te gandesti daca sa intri si tu sau nu in joc, arunca o privire si pe premiile de la  www.concursuripenet.ro, concursurionline.com, concurs.info-stiri.com, 121.ro/concursuri/, concurs.metropotam.ro ori www.askmen.ro/Concursuri.html.

Sau poate iti doresti un cinematograf 3D?

Ca sa iti faci o idee cat de cat mai clara despre cati alti conationali sunt interesati de concursurile online cu premii, te poti uita putin pe cifrele de trafic ale unor portaluri de acest gen. Mai multe informatii ai aici!

Nimic de blamat! Specialistii in psihologie, dar si cei care activeaza in zona organizarii de concursuri sunt de parere ca acest comportament, de a juca pentru un castig, este absolut normal in conditiile in care veniturile majoritatii romanilor s-au diminuat simtitor pe fondul unei crize, care pare cel putin acum sa fie fara sfarsit.