Astfel, pe www.executari.com, un portal care isi propune ca in scurt timp sa reuneasca toate ofertele de bunuri aflate in executare silita, gasim la vanzare de la Mercedes-uri si ATV-uri pana la barci de pescuit, dar si masini de cusut, calorifere sau frigidere.

Daca vreti sa cumparati imprimante sau calculatoare, Fiscul a devenit vanzator si de asa ceva. Pretul imprimantelor porneste de la 83 de lei plus TVA, iar la calculatoare, licitatiile pleaca de la 110 lei plus TVA, potrivit www.executari.com.

Mai departe, continuam cu un anunt care poate parea traznit la prima vedere! Fiscul din Bihor a scos la vanzare peste 70 de rochii de mireasa la preturi de la 275 de lei plus TVA! Doritoarele de chilipiruri, care se pregatesc de maritis, sunt asteptate la o licitatie care va avea loc pe 25 mai in Oradea.

Mai mult, la unele licitatii au ajuns sa se vanda inclusiv datoriile de recuperat ale firmelor aflate in insolventa, oricat ar parea de curios. Vezi mai multe detalii AICI! 

Mai departe, pe un alt site, care are insa o ambitie comuna cu cel de mai sus, respectiv pe www.executatsilit.ro vei gasi reunite oferte ale bancilor, firmelor de leasing, precum si ale lichidatorilor si Fiscului.

Anunturi mai poti viziona si pe executori.ro care apartine Uniunii Nationale a Executorilor Uniunii Judecatoresti din Romania. Vedeti aici!

Trecem la o veste si mai buna buna: BRD, una dintre cele mai mari banci din Romania, a facut in sfarsit pasul mult asteptat de a publica pe site bunurile pe care le scoate la vanzare prin licitatie publica in urma executarilor.

Oferta BRD o ai aici!

Mai departe, daca nu te esti in cautarea unui chilipir, fiind de fapt la polul opus, cei de la www.executarisilite.eu vor sa iti dea o mana de ajutor si sa poti posta la ei gratuit anuntul tau de vanzare de bunuri. Oferta e valabila pentru cei care vor sa faca asta pentru a preintampina momentul cand se vor trezi cu executorii la usa.

Vezi AICI despre ce este vorba!

Ca sa participi la o licitatie pentru bunuri executate silit, de regula, trebuie sa platesti o taxa de participare, care reprezinta 10% din pretul de pornire a licitatiei!