kika afiseaza reduceri de pana la 50% la o gama larga de produse, iar intre 16 si 18 iulie planuieste sa dea lovitura cu promotii de pana la 70%. Mai multe detalii ai AICI!

Reduceri interesante are si Elvila. Mai multe informatii gasesti AICI!

Casa Rusu te imbie cu gratuitati. Mai exact, intre 9 iulie si 14 august, poti primi cadou o masuta sau chiar un pat. Depinde ce achizitionezi! Mai multe oferte AICI!

Neoset are discounturi de 25% la camerele pentru copii si tineret. Oferta este limitata in timp. A inceput pe 3 iulie si se termina pe 25.

La Mobexpert, campania actuala nu ofera decat reduceri la mobilierul pentru terasa si gradina. Discountul este de pana la 20%.

Bineinteles ca nu aveam cum sa uitam campionul reducerilor, compania suedezilor de la IKEA. Planul lor este de a oferi preturi mici tot timpul si discounturi la anumite produse.

IKEA are, la ora actuala, in plus, faptul ca nu a majorat preturile cu nivelul corespunzator de TVA de 5%, dar sa nu trecem cu vederea nici perioada de promotii prin care trece o gama de peste 850 de produse, care au in magazin un pret mai mic decat in catalogul valabil pana la 31 august.

Cum spuneam mai sus, si Fiscul da o mana de ajutor celor interesati de achizitii de mobilier ieftin. Mai multe detalii aveti AICI!